skip to Main Content
Kek1

Ο Δήμος Κεφαλονιάς στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού

Στη σημαντικότερη διεθνή Έκθεση Τουρισμού στην Ελλάδα, την “Expo’14” , που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στην Αθήνα από 5 έως και 7 Δεκεμβρίου 2014, ο Δήμος Κεφαλονιάς συμμετείχε με κεντρικό Εκθεσιακό Περίπτερο, με σκοπό την περαιτέρω τουριστική προβολή του Νησιού τόσο σε εθνικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Η Απόφαση για την ενεργό συμμετοχή του Δήμου στην Έκθεση ήταν του Δημοτικού Συμβουλίου ,μετά από εισήγηση του Α/Δημάρχου Τουρισμού κ.Ευάγγελου Κεκάτου.

Στόχος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής της Κεφαλονιάς ήταν να δοθεί ΔΩΡΕΑΝ η δυνατότητα συμμετοχής σε Φορείς , Ενώσεις, Συλλόγους και ιδιώτες, έτσι ώστε να προβληθούν μέσα από τη σημαντική αυτή διεθνή Τουριστική Έκθεση.

Την επιμέλεια του Περιπτέρου είχαν : ο προϊστάμενος του Αυτοτελούς Τμήματος Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου κ.Σταύρος Κορκός, ο Διευθυντής του “Katsouris Travel & Yachting Services κ.Σπύρος Κατσούρης, ο Διευθυντής της Life Think Web Design & Digital Marketing κ.Σπύρος Γασπαρινάτος και ο Φωτογράφος κ.Κώστας Κόκλανος.

Σημαντική στήριξη στην εύρυθμη λειτουργία του περιπτέρου και στην εξυπηρέτηση των χιλιάδων επισκεπτών προσέφεραν :

-το Λιμενικό Ταμείο Κεφαλονιάς και Ιθάκης με την παρουσία του Προέδρου του κ.Γεώργιου Τζωρτζάτου και της συνεργάτιδας του κ.Ράνιας Ταραζή και

– η Ένωση Ξενοδόχων Κεφαλονιάς & Ιθάκης, με την παρουσία του Προέδρου της κ.Γεράσιμου Τιμοθεάτου αλλά και της κ.Κατερίνας Χαραλαμπάκη.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης προβλήθηκαν τα παρακάτω προωθητικά video:

https://www.youtube.com/watch?v=aTmcUZy6gW4

https://www.youtube.com/watch?v=L6ZN-H2Axzc

https://www.youtube.com/watch?v=ujmlmMEHQ8M

https://www.youtube.com/watch?v=oZVOCUhwsJ8

Μεταξύ των Φορέων που συμμετείχαν ήταν η Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Κεφαλονιάς (κ.Σίσυ Αντωνάτου),ο Σύλλογος Ενοικιαζομένων Λειβαθούς (κ.Πασκουάλε Ντα Μίγκο) και ο Σύλλογος Ενοικιαζόμενων Πόρου (κ.Γεώργιος Μεταξάς).

Ιδιαίτερη παρουσία επίσης είχε το Αγρόκτημα Foresti με την προσφορά εξαίρετων τοπικών προϊόντων από την Παλλική , ο Συνεταιρισμός Οινοπαραγωγών Ρομπόλας με την εκπρόσωπο του κ.Ματίλντα Ασημιάδου, που παρουσίασαν τις εξαιρετικά ποιοτικές Κεφαλονίτικες ποικιλίες κρασιού και ο κ.Νίκος Γαλιατσάτος με τα εκπληκτικής ποιότητας τυροκομικά προϊόντα.

Επιπλέον σημαντική ήταν η προσφορά πακέτου διακοπών, μετά από κλήρωση, στην Κεφαλονιά, από τη συνεργασία της Ένωσης Ξενοδόχων , του Katsouris Travel και της Kefalonian Lines και η προσφορά δωματίων από τους «Πρόννους».

Τέλος ο Α/Δήμαρχος κ.Κεκάτος ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν και αξιοποίησαν τη δυνατότητα περαιτέρω προβολής του Νησιού μας στις Τουριστικές Αγορές.

 

 

 

 

Back To Top