skip to Main Content
Theofilos12

Ο ΔΕΙΠΝΟΣ ΤΩΝ ΠΕΤΑΝΩΝ & Η “ΛΕΥΚΗ ΠΕΤΣΕΤΑ” ΤΟΥ ΘΕΟΦΙΛΟΥ

Λοιπόν, φαντάζομαι ότι ήδη θα έχετε συνθέσει τα κομμάτια του παζλ…Αφού αποκαλύφθηκε κιόλας ο δείπνος των Πετανών, θα πρέπει να έχουν λυθεί οι απορίες σας σχετικά με το χθεσινό μου κουίζ. Σήμερα εγώ θα σας πω τι λέει το δικό μου ρεπορτάζ από έγκυρη πηγή:

1. Ουσιαστικά ο Θεόφιλος Μιχαλάτος έριξε “λευκή πετσέτα” σε ότι αφορά στην αντιμετώπιση των 25 της πλειοψηφίας…”Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα, δεν έχουμε δυνατότητα για ανατροπές, μόνο έλεγχο” φέρεται να είπε προς τα στελέχη της παράταξής του. Άρα, εμμέσως πλην σαφώς, αποδέχθηκε ότι αυτή η Δημοτική Αρχή είναι ΕΝΩΜΕΝΗ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ & “ΜΠΕΤΟΝ ΑΡΜΕ” όπως έδειξαν ξεκάθαρα οι πρώτες συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου.

2. Υπήρξε συζήτηση με ζητούμενο την αντιμετώπιση του Αντιδημάρχου Αργοστολίου & Σάμης Διονύση Λυκούδη που “μιλάει πολύ και συνεχώς”…Εδώ δεν ξέρω τι απόφαση πάρθηκε, αν πάρθηκε, αλλά φαντάζομαι ότι αναζητείται κάποιος με ρητορική δεινότητα και επιχειρηματολογία για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τον Αντιδήμαρχο…Όσοι πιστοί και φιλόδοξοι προσέλθετε…

Back To Top