skip to Main Content
SAVAS

Ο ΣΑΒΒΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΩΝ

Συγκέντρωση για τους ετεροδημότες Κεφαλονιάς & Ιθάκης πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο ξενοδοχείο Royal Olympic στην Αθήνα.
 
Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, οι υποψήφιοι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας είχαν την ευκαιρία να απευθυνθούν στους ετεροδημότες Κεφαλονιάς & Ιθάκης και να συζητήσουν μαζί τους τις πολιτικές εξελίξεις, τα προβλήματα και τις ανάγκες των νησιών μας.
 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο τ. Υπουργός κ. Πέτρος Αλιβιζάτος, ο τ. Βουλευτής κ. Γεράσιμος Μεσσάρης, ο υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Γεράσιμος Γιακουμάτος που πάντα δίνει το παρών σε εκδηλώσεις της Κεφαλονιάς, ο Γεν. Γραμματέας του Υπ. Ανάπτυξης κ. Πάτροκλος Γεωργιάδης,   ενώ  προσκεκλημένοι του κ. Σαββαόγλου και της συζύγου του έδωσαν δυναμικό παρών, η Υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, ο τ. Υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος και ευχήθηκε δια μικροφώνου προσωπικά καλή επιτυχία στον κ. Σαββαόγλου.
 
Ιδιαίτερη αίσθηση στο ακροατήριο προκάλεσε η ομιλία του υποψηφίου Βουλευτή κ. Σάββα Σαββαόγλου, ο οποίος έκανε μια ιστορική αναδρομή για να θυμίσει την μεγάλη προσφορά της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας στην χώρα μας, στην παράταξη που που και εκείνος ανήκει και προσφέρει από τα μαθητικά του χρόνια.
Ο κ. Σαββαόγλου αναφέρθηκε ακόμη στην αμμέριστη υποστήριξη που παρείχε η κυβέρνηση στο νησί της Κεφαλονιάς όταν πρόσφατα δοκιμάστηκε από τους καταστροφικούς. “Ως Αντιδήμαρχος Κεφαλονιάς τότε, είμαι σε θέση να γνωρίζω τις τεράστιες προσπάθειες που κατέβαλε η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της κρίσης από τους σεισμούς. Θυμίζω πως τότε, από το νησί μας είχε περάσει σχεδόν ολόκληρο το Υπουργικό συμβούλιο αλλά ακόμη και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός. Και η κυβέρνηση δεν έμεινε στα λόγια, αλλά τα αιτήματα που θέσαμε τότε έγιναν στο σύνολο τους αποδεκτά και μεγάλο μέρος από αυτά έγιναν ήδη πράξη” ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σαββαόγλου. Ιδιαίτερη μνεία έκανε και για την περιοχή της Παλικής, την οποία κατά την περίοδο των σεισμών επισκεπτόταν ανελλιπώς για να προσφέρει την βοήθεια του όπου χρειαζόταν και επανέφερε τις προτάσεις που είχε καταθέσει για τη στήριξη της περιοχής.
 
Κλείνοντας ο κ. Σαββαόγλου τόνισε την ανάγκη για  ισχυρή εκπροσώπηση των νησιών μας στην επόμενη Βουλή, αφού τα επόμενα χρόνια οι δυνατότητες για ισχυρή οικονομική ανάπτυξη στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη υπάρχουν και πρέπει να αξιοποιηθούν.
 
Ο κ. Σαββαόγλου δεσμεύθηκε πως ο ίδιος είναι αποφασισμένος να δώσεις μάχες στη Βουλή για το συμφέρον των νησιών μας και της πατρίδας μας και ολοκλήρωσε την ομιλία του λέγοντας: “Ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα δίπλα σας, στα κοινά μας προβλήματα και στους κοινούς μας αγώνες, για το καλό των νησιών μας.”

 

SAVAS SAVAS1

Back To Top