skip to Main Content
Kao

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ 2ΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ BASKET ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) Γράφει η Παυλίνα Σταμάτη

Στο κλειστό γήπεδο Αργοστολίου μας υποδέχθηκαν σήμερα τα ιδρυτικά μέλη Γιώργος Αντωνάτος, Χάρης Κουνάδης και Αντώνης Κουταβάς και πρώην παίχτες του Κεφαλληνιακού  όπου σε συνεργασία με την ΚΕΔΗΚΕ διοργανώνουν  το 2ο τουρνουά Basket Αλληλεγγύης που θα πάρει το όνομα «Φώτης Τσιλιμιδός». Ο Φώτης Τσιλιμιδός ήταν ένας άνθρωπος πολύ σημαντικός για την κοινωνία της Κεφαλονιάς και ειδικότερα για τον αθλητισμό που αγαπούσε το Basket και έκανε εκτεταμένα ρεπορτάζ γύρω από το άθλημα.

   Ο Αντώνης Κουταβάς δήλωσε ότι ο αγώνας αυτός γίνεται για τον άνθρωπο αυτόν  που έφυγε τόσο νωρίς και τόσο άδοξα από την ζωή και επιθυμία τους είναι να μείνει χαραγμένος στην μνήμη όλων των Κεφαλλονιτών διότι ο χαρακτήρας του συνάδει απόλυτα με τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα του αγώνα. Το τουρνουά αυτό μας τόνισε ο πρώην παίχτης του Κεφαλληνιακού Αντώνης Κουταβάς ότι θα περιλαμβάνει ομάδες με τρία η τέσσερα άτομα και ο στόχος τους θα είναι να μαζευτούν τρόφιμα που θα μοιραστούν, με ευθύνη του φιλόπτωχου ταμείου και του κοινωνικού παντοπωλείου Δήμου Κεφαλονιάς, σε ανθρώπους που περνάνε δύσκολα ιδιαίτερα τις ημέρες των εορτών. Στη συνέχεια αναφέραμε ότι ο Κεφαλληνιακός είναι το πιο ιστορικό σωματείο στην Κεφαλονιά και αυτή την στιγμή επαναδραστηριοποιείται. Σύμφωνα με τον Αντώνη Κουταβά και τον Γιώργο Αντωνάτο προπονητή της ομάδας μας ανέφεραν ότι σκοπός τους είναι να φέρουν τους Κεφαλλονίτες και κυρίως τη νέα γενιά πιο κοντά στο άθλημα και να αναδειχτούν τα ταλέντα. Κλείνοντας σκοπός τους δεν είναι να φτάσουν τον Κεφαλληνιακό σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά να δώσουν στα παιδιά την ευκαιρία να εξελιχθούν και να χαίρονται για αυτό που κάνουν.

Ας δούμε τα βίντεο των δηλώσεων

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΤΑΒΑΣ: http://youtu.be/O4IaPJxNqEE

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ:  http://youtu.be/Hr-yE56tN6M

Back To Top