skip to Main Content
Pasok Logo4

ΠΑΣΟΚ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΩΝ & ΟΜΙΛΙΩΝ

Με επιτυχία διεξάγεται ο κύκλος περιοδειών και συγκεντρώσεων των υποψήφιων βουλευτών του ΠΑ.ΣΟ.Κ. σε Κεφαλονιά και Ιθάκη.

Στο πλαίσιο των περιοδειών, οι υποψήφιοι βουλευτές Ανδρέας Βλησμάς, Σπύρος Σαμούρης, Αναϊτ Χρυσάφη- Σεργέεβα, μαζί με κλιμάκιο στελεχών του ΠΑ.ΣΟ.Κ,  την Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015 παρευρέθηκαν στην Ιθάκη. Περιόδευσαν στην αγορά στο Βαθύ και αντάλλαξαν απόψεις με τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες του νησιού. Επισκέφτηκαν το Δήμαρχο Δ. Στανίτσα και τους Δημοτικούς υπαλλήλους και ενημερώθηκαν για τις καθυστερήσεις στην πορεία του έργου του λιμανιού στον Πισαετό, καθώς και για το μεγάλο πρόβλημα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης του νησιού. Στη συνέχεια επισκέφτηκαν τα χωριά Κιόνι και Σταυρό, συζήτησαν με τους κατοίκους και τους ανέπτυξαν τις θέσεις και τις πολιτικές προτάσεις του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Χθες, Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015, οι υποψήφιοι μαζί με στελέχη της παράταξης, περιόδευσαν στα χωριά της νότιας Κεφαλονιάς: Βλαχάτα, Αγία Ειρήνη, Ελειό, Πόρο και Σκάλα. Συζήτησαν με τους κατοίκους για τα προβλήματα που υπάρχουν σε οδικό δίκτυο, τουριστικές υποδομές κλπ. Ειδικότερα, σε συνάντηση με επιχειρηματίες και κατοίκους της Σκάλας, ενημερώθηκαν για τα βασικά προβλήματα της περιοχής και ειδικότερα για το έργο της πεζοδρόμησης του κεντρικού οδικού άξονα.

Σήμερα, Πέμπτη 22 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο των περιοδειών, οι υποψήφιοι και τα στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. θα επισκεφτούν τα χωριά της Πυλάρου και της Ερίσσου ενώ την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου και ώρα 10π.μ., θα πραγματοποιηθεί περιοδεία στο Αργοστόλι.

Επιπλέον, την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου και ώρα 8μ.μ., θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στο ξενοδοχείο «Μουίκης» με κεντρική ομιλήτρια την τ. ευρωβουλευτή και υποψήφια βουλευτή επικρατείας του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Άννα Καραμάνου.

 

Εκ του Γραφείου Τύπου

 

Back To Top