skip to Main Content
AN 8

«Περίπατος» στο Αίγιο! Νέα σημαντική νίκη για τους άνδρες του ΑΣΚ που μετρούν 4 νίκες στις 5 πρώτες αναμετρήσεις της Α1 ΕΣΚΑ-Η!

Άλλη μία πολύ καλή εμφάνιση και άλλη μία σημαντική νίκη για τους άνδρες του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά, οι οποίοι επικράτησαν άνετα και στο Αίγιο κόντρα στον Ηφαιστο/Αχιλλέα με 78-59 και έφτασαν τις τέσσερις νίκες σε πέντε αγώνες στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η.

Ένα ξεκίνημα για την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η εντυπωσιακό, που δείχνει ότι φέτος είναι ικανή να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία!

Ο ΑΣΚ ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι, προηγήθηκε με 10-0 και αν και οι γηπεδούχοι βρήκαν τρόπο να αντιδράσουν και να κλείσουν το ημίχρονο κοντά στο σκορ, στο δεύτερο η ανωτερότητα του ΑΣΚ ήταν εμφανής.

Με σπουδαίο για ένα ακόμα παιχνίδι τον Κώστα Ακτύπη, ο οποίος σημείωσε 26 πόντους και πολύ καλούς τους Θόδωρο Μπαχό και Νικόλα Βαλλιανάτο (κυριάρχησε μέσα στην ρακέτα), η ομάδα του Φίλιππου Ροδόπουλου, κατάφερε να φτάσει σε μία σπουδαία νίκη.

Την επόμενη αγωνιστική Κυριακή 13 Νοεμβρίου, ο ΑΣΚ θα υποδεχθεί στο Αργοστόλι τον Προμηθέα σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Χρειάζεται όλοι οι φίλαθλοι να σταθούν δίπλα στην ομάδα και να βρεθούν στο γήπεδο για να στηρίξουν την προσπάθεια των παικτών του ΑΣΚ.

 

Διαιτητές: Λογοθέτης – Τσαούσογλου

Δεκάλεπτα: 17 – 17, 40 – 41, 47 – 60, 59 – 78

 

Ήφαιστος-Αχιλλέας Αιγιαλείας (Δούσκας):  Μανωλόπουλος 8 (1),Ράπτης 9,Ιατρόπουλος 2, Δούβος 19 (3),Βαγενάς 2,Γιαννίκας 14 (3),Παπαναστασίου 1,Σμοίλης 4.

 

ΑΣΚ: (Φίλιππος Ροδόπουλος): Χρηστάτος 2,Βλασόπουλος 2, Λιάκος 6 (2),Πέτρου 2,Θεοδωράτος,Μπαχός 15 (3), Γεμενετζής,Τραυλός,Ακτύπης 26, Καραπέτσας  7 (1),Βαλλιανάτος 18,Μητρόπουλος.

ask-andriko

Back To Top