skip to Main Content
An

Προσωπικότητες στο Δημαρχιακό Μέγαρο

Με ιδιαίτερη τιμή, την Τρίτη 5 Απριλίου 2016, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρος Παρίσης υποδέχθηκε δύο εξέχουσες προσωπικότητες της διεθνούς Επιστημονικής κοινότητας.

Συγκεκριμένα, ο Καθηγητής – Θρησκευτικός ερευνητής Dr.Heinz Warnecke, ο οποίος μελετά την ταύτιση της Αρχαίας Μελίτης με την Κεφαλονιά (Πεσσάδα) και ο διακεκριμένος επιστήμων Αεροναυπηγικής Dr.Klaus Kramp, συνοδευόμενοι από τον Α/Δήμαρχο κ.Ευάγγελο Κεκάτο, είχαν ενημερωτική συζήτηση με τον κ.Παρίση.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης  έγινε ενημέρωση του κ.Δημάρχου από τον Καθ.Warnecke για τις εξελίξεις στο θέμα των μελετών για το Ιερό Ναυάγιο του Αποστόλου Παύλου στο Νησί κατά το ταξίδι του στη Ρώμη το 59 μ.Χ., ενώ ο Dr.Kramp αναφέρθηκε στις εναλλακτικές  ενεργειακές δυνατότητες της Κεφαλονιάς με την πλούσια ηλιοφάνεια που υπάρχει στο Νησί.

Ο κ.Κεκάτος επιπλέον υπογράμμισε τη σημαντική συμβολή του Καθ.Warnecke , καθώς και την πρόθυμη και αμέριστη υποστήριξη του της συνεργασίας του Δήμου Κεφαλονιάς με το Δήμο Κολωνίας, που επιμελήθηκε επιτυχώς η κ.Alexandra Kullack και σύντομα θα παρουσιαστεί σε ειδική συνέντευξη τύπου.

Τέλος ο κ.Παρίσης ευχαρίστησε για την επίσκεψη και επιβεβαίωσε την επιθυμία της Δημοτικής Αρχής για περαιτέρω ανάπτυξη διεθνών συνεργασιών, που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του Νησιού.

Back To Top