skip to Main Content
An 191

ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΕΙΛΙΝΑΤΩΝ : «ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ»…

Πραγματικά αντιλαμβάνομαι ότι ορισμένοι άνθρωποι δεν μπορούν να ξεπεράσουν κάποιες προσωπικές ή οικογενειακές πικρίες σε σχέση με το αποτέλεσμα των τελευταίων δημοτικών εκλογών στο χωριό μας , αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δικαιούνται να δημιουργούν διαρκώς σημεία τριβών κι εντάσεων στην μικρή κοινωνία μας μόνο και μόνο για να απολαύσουν λίγα λεπτά δημοσιότητας.  Για τελευταία φορά λοιπόν ξεκαθαρίζω κάποια αυτονόητα πράγματα για όσους έχουν στοιχειώδη δημοκρατική παιδεία :

  • Προϋπόθεση σεβασμού του πολιτιστικού συλλόγου της περιοχής μας  είναι και αυτός με την σειρά του να ενεργεί με κριτήρια σύμφωνα με το καταστατικό του κι όχι ως όργανο μικροπολιτικών επιδιώξεων ή «ρεβανσισμού» κάποιων εμπλεκόμενων με τα κοινά. Εν προκειμένω είναι ξεκάθαρο σε κάθε καλόπιστο τρίτο ότι ο Πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού και κάποιοι ακόμα μετρημένοι στα δάχτυλα δεν επιδιώκουν την συνεργασία αλλά την αντιπαράθεση με σκοπούς προφανείς .
  • Ο Δήμος και τα εκλεγμένα όργανα της περιοχής μας δεν υποκαθιστώνται ούτε ακυρώνονται από κάποιες μειοψηφικές πολιτικές ομάδες  όσο και αν αυτές κρύβονται πίσω από το πέπλο άλλων ιδιοτήτων . Είναι μικρή η περιοχή μας κύριοι και οι πραγματικές σκοπιμότητες είναι γνωστές στην συντριπτική πλειοψηφία των Δειλινάτων που σας αποδοκίμασε εκλογικά.
  • Ύβρεις , απειλές , προσβολές, επιθετικότητα , τραμπουκισμοί δεν έχουν θέση στην κοινωνία μας και στον πολιτισμένο κόσμο και δεν θα τις ανεχθώ .

 

Κατά τα λοιπά καλώ τους πάντες να σοβαρευτούν και να κοιτάξουν την πρόοδο του χωριού αφήνοντας πίσω τις πικρίες και απωθημένα τους.

 

Ευάγγελος Γασπαράτος

Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Δειλινάτων

 

Back To Top