skip to Main Content
SailingRace

«Πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας Νοτιοδυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων, Optimist και Laser 4.7, μεταξύ 20 και 24 Μαρτίου»

Στις 20 Μαρτίου, ξεκινά στην Καλαμάτα και θα διαρκέσει μέχρι τις 24 του μηνός, το περιφερειακό πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας νοτιοδυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων 2015, με σκάφη Optimist και Laser 4.7, για αθλητές από 6 έως 17 ετών.

Τη διοργάνωση έχουν αναλάβει ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας «Ο Ποσειδών» και ο Ναυτικός Αθλητικός Σύλλογος Καλαμάτας «Αίολος». Οι δύο ναυτικοί όμιλοι δραστηριοποιούνται με επιτυχία στο άθλημα της ιστιοπλοΐας, έχοντας μάλιστα μακρόχρονη παράδοση και εμπειρία στον ναυταθλητισμό και τη διοργάνωση μεγάλων αθλητικών αγώνων. Τους αγώνες συνδιοργανώνουν ο Δήμος Καλαμάτας, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Καλαμάτας και η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ενώ αυτοί τελούν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Θα συμμετάσχουν αθλητές από την Πελοπόννησο και τα νησιά του Ιονίου!

Οι διακρίσεις οδηγούν σε πρόκριση σε επόμενες αγωνιστικές διαδικασίες, από τις οποίες θα προκύψει η Εθνική Ομάδα!

Στο πρωτάθλημα, θα λάβουν μέρος περισσότεροι από 150 αθλητές, ενώ μαζί με τα μέλη των αποστολών, οι επισκέπτες στην πόλη της Καλαμάτας θα ξεπεράσουν τους 300.

Σημειώνεται πως η Καλαμάτα διαθέτει έναν από τους καλύτερους υγρούς στίβους πανελλαδικά και φιλοδοξεί να οργανώσει το περιφερειακό πρωτάθλημα με πολύ υψηλές προδιαγραφές.

Αναστασία

 

Επιμέλεια – Παρουσίαση: Αναστασία Κανάκη

Ηλεκτρονική πηγή: www.kalamata.gr

Back To Top