skip to Main Content
Agia Efimia12

ΠΥΛΑΡΟΣ & ΣΑΜΗ ΕΒΓΑΛΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ-“ΚΑΛΠΑΖΕΙ” ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟ “ΓΑΛΑΖΙΟ” ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

Συνεχίζει την νικηφόρο πορεία του το ψηφοδέλτιο της ΝΔ και αυτό φάνηκε άλλη μια φορά από τις χθεσινές συγκεντρώσεις που έγιναν σε Αγία Ευφημία και Σάμη. Ο κόσμος που συγκεντρώθηκε στο πολιτιστικό κέντρο της Αγίας Ευφημίας και στο Γυμνάσιο Σάμης ήταν πολύς και ενθουσιώδης .

Η Τζόγια Γρουζή, λιτή και κατανοητή, αναφέρθηκε στις καταστροφικές συνέπειες που θα έχει για την χώρα μας μια πιθανή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές και κάλεσε τους πολίτες της Κεφαλονιάς να είναι ενωμένοι και με αισιοδοξία να εκλέξουν «γαλάζιο» Βουλευτή.

Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκε και ο Χαράλαμπος Λυκούδης,  συμπληρώνοντας πως η ψήφος της Κυριακής δεν πρέπει να είναι ψήφος οργής και θυμού, αλλά ψήφος που θα στοχεύει στο μέλλον και την ανάπτυξη της χώρας. Ειδικά σε τοπικό επίπεδο, ο κ. Λυκούδης επικεντρώθηκε στην ανυπαρξία κοινοβουλευτικού έργου της Αφροδίτης Θεοπεφτάτου κατά τη διάρκεια της θητείας της και έκλεισε λέγοντας ότι ήρθε ή ώρα η Κεφαλονιά να αποκτήσει επιτέλους Βουλευτή.

Ο Σάββας Σαββαόγλου, ιδιαίτερα ενωτικός, μίλησε για τις «προφητείες» του ΣΥΡΙΖΑ και τα ψέματα που διαδίδει τα τελευταία χρόνια, ενώ έκανε αναφορά στις θυσίες του ελληνικού λαού και τις προσπάθειες της Κυβέρνησης Σαμαρά να κρατήσει όρθια τη χώρα. Ολοκληρώνοντας, έστειλε μήνυμα νίκης για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Αξίζει να τονίσουμε ότι και οι τρεις υποψήφιοι της ΝΔ μετά το πέρας των συγκεντρώσεων μίλησαν με κόσμο για τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν και τις δύο περιοχές, ενώ έφαγαν όλοι μαζί σε γνωστό εστιατόριο της Σάμης.

Απόψε το βράδυ στις 20:00 οι υποψήφιοι της ΝΔ θα μιλήσουν στο Ληξούρι, έξω από το Δημοτικό Θέατρο, ενώ σε περίπτωση βροχής η ομιλία θα γίνει σε αίθουσα του ΤΕΙ.

Back To Top