skip to Main Content
To Kefali Stin Ammo

Πότε άραγε θα μιλήσει η κα Θεοπεφτάτου;

Του Παναγή Φωκά (e-kefalonia.net)

Προκαλεί μεγάλη εντύπωση στη κοινωνία του νησιού μας ότι η Αφροδίτη Θεοπεφτάτου όλο αυτό το διάστημα από το δημοψήφισμα έως και σήμερα, ημέρα ψήφισης της νέας επώδυνης συμφωνίας, δεν έχει κάνει μία δημόσια δήλωση. Να θυμίσουμε ότι η βουλευτής Κεφαλονιάς τα τελευταία χρόνια ήταν λαλίστατη με αντιμνημονιακές κορώνες και σκληρή κριτική σε όσους ψήφιζαν τα ..μνημόνια. Ιδίως μάλιστα η τελευταία σκληρή ρητορική της υπέρ του ΟΧΙ στο πρόσφατο δημοψήφισμα στη πλατεία Αργοστολίου.
Μας κάνει αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι τις τελευταίες δέκα ημέρες, και ενώ ο κόσμος συνωστίζεται έξω από τις τράπεζες, η τουριστική κίνηση έχει βαλτώσει και η αγωνία του κόσμου είναι μεγάλη να μην έχει βγει έστω μία ανακοίνωση από το γραφείο της, να μην έχει κάνει μία δημόσια τοποθέτηση όπως οι άλλοι Επτανήσιοι συνάδελφοι της, να μην απαντάει έστω στη βροχή ανακοινώσεων από τις κομματικές οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς.
Είναι χρέος ενός βουλευτή, που έχει τιμηθεί από το εκλογικό σώμα της Κεφαλονιάς και Ιθάκης τρεις φορές να βγει δημόσια και να ενημερώσει το λαό των νησιών μας τους λόγους που την ώθησαν σε αυτή την απόφαση καθώς και τις επιπτώσεις κυρίως για τα νησιά μας από το νέο σκληρό μνημόνιο.
Είναι θεωρούμε χρέος ενός εκλεγμένου δημοκρατικού βουλευτή που στο πρόσφατο δημοψήφισμα πήρε ως παρακαταθήκη το 65% του Κεφαλλονίτικού λαού να βγει και να δώσει εξηγήσεις κυρίως στο κόσμο που την ψήφισε και την εμπιστεύτηκε….

theopeftatou

Back To Top