skip to Main Content
An 152

Σε μία όμορφη γιορτή έκοψε την πίτα του ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Οι Φαρακλάδες»

Της Αθανασίας Μαρκάτου

Σε μία ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του για το 2017 ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Οι Φαρακλάδες» στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαρακλάτων, «Παναϊτ Ιστράτι» νωρίτερα σήμερα το απόγευμα.

Η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου, Σταματία Πολλάτου καλωσόρισε τον κόσμο που παραβρέθηκε στην όμορφη γιορτή, ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και έκανε έναν μικρό απολογισμό με τις ενδιαφέρουσες πολιτιστικές δράσεις που διοργάνωσε ο Σύλλογος τη χρονιά που πέρασε.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ, Άγγελος Κωνσταντάκης, ο οποίος στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στα Φαρακλάτα ως το «χωριό της καρδιάς του», και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φαρακλάτων, Δημήτρης Παπαναστασάτος, ο οποίος από τη μεριά του έδωσε πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που συμμετέχουν στον Χορευτικό Σύλλογο, τους γονείς και το Δ.Σ. του Συλλόγου για την αξιέπαινη προσπάθεια που καταβάλουν. Και οι δύο ευχήθηκαν σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία.

Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο Ιερέας π. Νικόλαος Παπαναστασάτος δίνοντας και τις δικές του ευχές για τη νέα χρονιά ενώ το φλουρί που αντιστοιχούσε σε χρηματικό ποσό και σε μία διπλή πρόσκληση για τον Δημοτικό Κινηματογράφο, έπεσε σε παίχτη της ομάδας Εύγερος.

Να ευχηθούμε από τη μεριά μας Καλή χρονιά και του Χρόνου!!!

 

Back To Top