skip to Main Content
An 152

Συγκίνηση στο αεροδρόμιο κατά την άφιξη του Γεράσιμου Λιγνού

Συγκινητικές στιγμές ζήσαμε στο αεροδρόμιο Κεφαλληνίας “Άννα Πολλάτου” κατά την άφιξη του Κεφαλονίτη Παραολυμπιονίκη Αθλητή, Γεράσιμου Λιγνού που έφθασε σήμερα το πρωϊ από την Αθήνα μετά από μία επιτυχημένη παρουσία στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας κάνοντάς μας όλους υπερήφανους.

Ο Γεράσιμος συμμετείχε στους αγώνες με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό, παρόλο που δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο των νικητών, το πάλεψε με την ψυχή του και για αυτό στην καρδιά μας θα είναι για πάντα νικητής.

Συγγενείς και φίλοι του Γεράσιμου του ετοίμασαν μία μεγάλη έκπληξη με μπαλόνια, λουλούδια, πανό και την ελληνική σημαία στα χέρια, όταν ανέβηκε στην αίθουσα αφίξεων συνοδευόμενος από την μητέρα και προπονήτριά του Αλεξία Μωραϊτου, άρχισαν να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του και να χειροκροτούν, ο ίδιος εμφανώς συγκινημένος έπεσε αμέσως στην αγκαλιά τους.

Εμείς δεν έχουμε από να δώσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια τόσο στον ίδιο όσο και στην οικογένειά του και ένα μεγάλο μπράβο για την επιτυχία του στους αγώνες, επίσης να του ευχηθούμε καλή συνέχεια στην αθλητική του πορεία.

portoni.gr

gerasimoslignos-2gerasimoslignos-3gerasimoslignos-4gerasimoslignos-5gerasimoslignos-6gerasimoslignos-7gerasimoslignos-8gerasimoslignos-9gerasimoslignos-10gerasimoslignos-11gerasimoslignos-12gerasimoslignos-13gerasimoslignos-14gerasimoslignos-15gerasimoslignos-16gerasimoslignos-17gerasimoslignos-18gerasimoslignos-19gerasimoslignos-20gerasimoslignos-21gerasimoslignos-22

gerasimoslignos-1

gerasimoslignos-23

Back To Top