skip to Main Content
1

Συμμετοχή της αθλήτριας Μαριέτας Τοπολλάι στο διεθνές τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής APHRODITE CUP.

Τα αστέρια της εγχώριας και διεθνούς ρυθμικής γυμναστικής δίνουν ραντεβού στο Φάληρο και στο 5ο Aphrodite Cup.Η διοργάνωση που αναδεικνύει την ομορφιά της ρυθμικής γυμναστικής, αναβαθμίζει τον ρόλο της γυναίκας στον αθλητισμό και διαθέτει ξεχωριστό περιβαλλοντικό χαρακτήρα, επιστρέφει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά: Το διεθνές τουρνουά ρυθμικής γυμναστικής Aphrodite Cup 2019 μετατρέπει το Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο του Φαλήρου σε παγκόσμιο επίκεντρο του αθλήματος από την Παρασκευή (15/03) μέχρι και την Κυριακή (17/03), με την είσοδο να είναι ελεύθερη για τους φιλάθλους.
Από το ταπί του σταδίου θα «παρελάσουν» συνολικά 230 αθλήτριες από 22 χώρες και πέντε ηπείρους (Αίγυπτος, Αυστραλία, Βρετανία, Γερμανία, Ελβετία, Ιαπωνία, Ιρλανδία, Ισπανία, Καζακστάν, Καναδάς, Κινεζική Ταϊπέι, Κύπρος, Ν. Αφρική, Ολλανδία, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Σλοβενία, Σουηδία, Τουρκία, Τσεχία και Ελλάδα), μεταξύ των οποίων υπάρχουν σπουδαίες παρουσίες, όπως η «ασημένια» παγκόσμια πρωταθλήτρια ομάδα ανσάμπλ γυναικών της Ιαπωνίας, καθώς και το ανσάμπλ νεανίδων της Ρωσίας, της κορυφαίας σχολής στον κόσμο.
Σε αυτή την υψηλού επιπέδου διοργάνωση θα συμμετάσχει στο NON FIG αγώνα και η αθλήτρια του ΑΓΣ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ Μαριέτα Τοπολλάι, η οποία αναχώρησε σήμερα το πρωί για την Αθήνα συνοδευόμενη από την προπονήτριά της Μποζένα Μπαρτκόβσκα. Η Μαριέτα θα αγωνιστεί την Παρασκευή 15/3 στις 10.00π.μ. στον 1ο όμιλο στο σχοινάκι και την μπάλα και το Σάββατο 16/3 στις 11.00π.μ. στις κορύνες και την κορδέλα.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ταλαντούχα αθλήτρια του ΑΓΣ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ!

Back To Top