skip to Main Content
Kekatos242

Συμμετοχή του Δήμου Κεφαλονιάς στο Συνέδριο της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων & Φορέων Ναυτιλίας

Με ξεχωριστή τιμή, ο Δήμος Κεφαλονιάς συμμετέχει ενεργά στις εργασίες της Ημερίδας της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων & Φορέων Ναυτιλίας, με  Θέμα:  «Θαλάσσιος Τουρισμός & Κρουαζιέρα».

που θα αναπτυχθεί στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού “Greek Tourism expo”.

Συγκεκριμένα, ο Α/Δήμαρχος Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρο Παρίση, συμμετέχει στην Εκδήλωση με διάλεξη που έχει θέμα την «Κρουαζιέρα στην Κεφαλονιά» στα πλαίσια της περαιτέρω προώθησης του Νησιού ως σταθερά ανερχόμενου προορισμού Κρουαζιεροπλοίων.

Η Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014 στις Συνεδριακές Εγκαταστάσεις του Εκθεσιακού Κέντρου “Metropolitan Expo”, Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, Σπάτα.

Η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Κεφαλονιάς, ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων & Φορέων Ναυτιλίας, τόσο για την τιμή της συμμετοχής της Κεφαλονιάς στις εργασίες της σημαντικής αυτής Ημερίδας όσο και για την διαρκή και αποτελεσματική συνεργασία για την περαιτέρω βελτίωση των υποδομών υποδοχής του Θαλάσσιου Τουρισμού στο Νησί..

 

Back To Top