skip to Main Content
TSIPRAS KOYRASH 567 355

ΣΥΡΙΖΑ: Ετοιμάζουν λίστες για τις εκλογές χωρίς τα ονόματα των διαφωνούντων

Ήδη από την Κουμουνδούρου οι λίστες των εκλογών άρχισαν να καταρτίζονται. Όμως υπάρχουν αρκετά κενά. Αυτά στελεχών της Αριστερής Πλατφόρμας και όχι μόνο που πρέπει να συμπληρωθούν με τα ονόματα άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑπου θα πρέπει να πουν το “ναι” για να συμμετάσχουν στιςεκλογές.

Η εντολή από το Μαξίμου είναι σαφής. Το κόμμα ζεσταίνει μηχανές για εκλογές. Οι εκλογές θεωρούνται δεδομένες όλα θα κριθούν ωστόσο για τον χρόνο διεξαγωγής τους από τη στάση των διαφωνούντων στην ψηφοφορία της Τετάρτης.

Ήδη πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν αρχίσει να λαμβάνουν τηλεφωνήματα για να συμμετάσχουν στα ψηφοδέλτια.

Ουσιαστικά θα λάβουν τη θέση των διαφωνούντων, τόσο εκείνων που ψήφισαν όχι, όσο όμως και μελών των 53 που εμφανίζονται αμφίθυμοι προς τις εξελίξεις. Μάλιστα ως προς τους 53 πολλοί είναι εκείνοι που λένε ότι δεν είναι τυχαία η αλλαγή θέσης του Γ. Σακελλαρίδη, όπως και η απομάκρυνση του Θ. Μιχόπουλου από το επικοινωνιακό επιτελείο.

Κατά τα… άλλα το Μαξίμου περιμένει και την ψηφοφορία της Τετάρτης για να δει εάν θα υπάρξουν και νέες απώλειες ή εάν ορισμένοι, κυρίως μεταξύ όσων ψήφισαν “παρόν” θα αλλάξουν στάση στηρίζοντας την κυβέρνηση.

newsit.gr

Back To Top