skip to Main Content
An44

ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΣΑΜΟΥΡΗ: “ΣΕ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΣ”-“ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΕΣ ΤΟΝ ΠΑΡΙΣΗ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ”-ΣΑΜΟΥΡΗΣ: “ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ”

Φραστική κόντρα μεταξύ του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Γιώργου Τζωρτζάτου και του δημοτικού συμβούλου της μειοψηφίας Σπύρου Σαμούρη είχαμε πριν λίγο στο δημοτικό συμβούλιο.

Ο Σπύρος Σαμούρης κατηγόρησε τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου ότι πριν ενταχθεί στην Ισχυρή Κεφαλονιά είχε μιλήσει με την παράταξη Καλαφάτη και μάλιστα με απαξιωτικά λόγια για την Ισχυρή Κεφαλονιά.

Απαντώντας ο Γιώργος Τζωρτζάτος τόνισε ότι “ο κ. Σαμούρης δεν ξέρει τι λέει και άλλωστε τον αξιολόγησε κατάλληλα ο πρώην Δήμαρχος Αργοστολίου Γιώργος Τσιλιμιδός”. Και πρόσθεσε ότι “ήταν ο κ. Σαμούρης που παρακάλαγε τον κ.Παρίση να μπει στο ψηφοδέλτιο της Ισχυρής Κεφαλονιάς και αυτός του αρνήθηκε”.

Εντύπωση προκάλεσε η απάντηση του Σ. Σαμούρη που είπε ότι “εγώ είμαι σήμερα δημοτικός σύμβουλος και ο Τσιλιμιδός είναι σπίτι του!” για να συμπληρώσει λίγο μετά-προφανώς αντιλαμβανόμενος την “γκάφα” του- ότι “δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Τσιλιμιδό” ενώ αρνήθηκε ότι παρακαλούσε τον Παρίση να μπει στο ψηφοδέλτιο της Ισχυρής Κεφαλονιάς

Back To Top