skip to Main Content
Syriza201220141

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ “ΣΑΡΩΝΕΙ” ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ-«Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΜΑ ΓΙΑ 1-2 ΧΡΟΝΙΑ» Βόμβα από υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ: Αν χρειαστεί θα πάμε σε δημοψήφισμα, παύση πληρωμών και δραχμή [βίντεο]

Νέο χτύπημα από υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος αναφέρει ότι το κόμμα του θα πάει σε δημοψήφισμα, παύση πληρωμών, αλλά και τη δραχμή αν χρειαστεί.

Ο λόγος για τον υποψήφιο στην Κοζάνη, Γιώργο Χιωτίδη, ο οποίος, μιλώντας στο Flash Κοζάνης, ανέφερε χαρακτηριστικά «Aν χρειαστεί να πάμε για δημοψήφισμα, θα πάμε για δημοψήφισμα, αν χρειαστεί να κάνουμε παύση πληρωμών θα κάνουμε παύση πληρωμών. Κι αν χρειαστεί προκειμένου να σκοτώσουμε το μισό πληθυσμό της χώρας, θα πάμε και στη δραχμή. Τελεία και παύλα!».

Μάλιστα, όταν ο συνομιλητής του ανέφερε ότι ο κόσμος θα έχει τεράστιο ζήτημα με τη δραχμή ο κ. Χιωτίδης ανέφερε «Mε τη μετάβαση στη δραχμή ο κόσμος θα έχει τεράστιο ζήτημα για 1-2 χρόνια. Εδώ μιλάμε για μια θηλειά που μας έχουν βάλει στο λαιμό για 50 χρόνια».

 

ΝΔ: Ας το μοντάρει όπως θέλει ο κ. Σκουρλέτης 

Η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας στις δηλώσεις του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ δεν άργησε να έλθει, καθώς, με ανακοίνωσή της η Συγγρού αναφέρει ότι «με αυτή την έννοια το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ ότι το ευρώ δεν είναι φετίχ είναι απολύτως σωστό».

Αναλυτικά:
«Γιώργος Χιωτίδης, υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης: «Εάν χρειαστεί να πάμε για δημοψήφισμα, θα πάμε για δημοψήφισμα. Εάν χρειαστεί να κάνουμε παύση πληρωμών, θα κάνουμε παύση πληρωμών. Τελεία και παύλα. Και εάν χρειαστεί, προκειμένου να σκοτώσουμε το μισό πληθυσμό της χώρας, θα πάμε και στη δραχμή. Τελεία και παύλα. Με αυτή την έννοια, το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ ότι το ευρώ δεν είναι φετίχ είναι απολύτως σωστό».
Τώρα ας το μοντάρει όπως θέλει ο κ. Σκουρλέτης».

www.iefimerida.gr

Πηγή: Βόμβα από υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ: Αν χρειαστεί θα πάμε σε δημοψήφισμα, παύση πληρωμών και δραχμή [βίντεο] | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/187570/vomva-apo-ypopsifio-toy-syriza-hreiastei-tha-pame-se-dimopsifisma-paysi-pliromon-kai#ixzz3PIi6E3hL

Back To Top