skip to Main Content
Kek361

Τριήμερη επίσκεψη Τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων απ τη Βουλγαρία στην Κεφαλονιά, με στόχο την προώθηση του νησιού μας, ως τουριστικό προορισμό στους Βούλγαρους τουρίστες!-Αντιδήμαρχος Τουρισμού, κ. Ευάγγελος Κεκάτος: «Η επένδυσή μας είναι το χαμόγελο του επισκέπτη! Στόχος είναι να περάσει ευχάριστα και να φύγει, έχοντας την Κεφαλονιά στην καρδιά του»! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) Γράφει η Αναστασία Κανάκη

Μετά από δύο χρόνια συνεχούς προσπάθειας του Τουριστικού Πρακτορείου Katsouris-Travel και του τουριστικού πράκτορα και μέλους της τουριστικής επιτροπής του δήμου, κ. Σπύρου Κατσούρη, πραγματοποιήθηκε 3ήμερη επίσκεψη για πρώτη φορά στο νησί μας, από Βούλγαρους Τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους. Σε αυτήν την πρωτοβουλία συμπαρίσταται δυναμικά ο Πρόεδρος των ξενοδόχων της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, κ. Γεράσιμος Τιμοθεάτος, ο Σύλλογος Κράνη μέσω του κ. Πρέντζα και του κ. Σπαθή και η Τουριστική Επιτροπή του δήμου.

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Ευάγγελος Κεκάτος τόνισε πως σκοπός της φιλοξενίας αυτής είναι να συμμετάσχει η Κεφαλονιά σε εκθέσεις της Βουλγαρίας και να καθιερωθεί ως δεύτερος τρόπος επικοινωνίας μία ετήσια εκδήλωση, με παρουσίαση του τουριστικού προϊόντος της Κεφαλονιάς στην Βουλγαρία και ταυτόχρονα του τουριστικού προϊόντος της Βουλγαρίας στην Κεφαλονιά! Συζητήθηκαν οι πολιτιστικοί θεσμοί και η συνεργασία που θα υπάρξει στο εξής μεταξύ των 2 χωρών. Στο τέλος της ομιλίας, έδωσε συμβολικό δώρο στην επικεφαλής της ομάδας τιμητική πλακέτα της πόλης και ένα τρίπτυχο βιβλιαράκι με πληροφορίες για το νησί μας.

Όπως τόνισε η επικεφαλής της ομάδας των τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων, κ. Tatiana Velinova, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον απ τα τουριστικά πρακτορεία της Βουλγαρίας για την Κεφαλονιά. Πρώτη τους μέρα στην Κεφαλονιά και περνώντας απ το βόρειο τμήμα του νησιού μας στο νότιο, η φυσική ομορφιά τους έκοβε την ανάσα! Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένουν την αυριανή μέρα, που είναι σίγουροι πως τους επιφυλάσσει πολλές όμορφες εκπλήξεις!

Το νησί μας έχει πολύ ισχυρό πολιτισμό, με πολλές εναλλακτικές μορφές τουρισμού, όπως θρησκευτικό, γαστρονομικό, καταδυτικό, περιπατητικό κ. ά.

Ακολουθούν τα σχετικά βίντεο:

συμβολικό δώρο στην Tatiana Velinova η τιμητική πλακέτα της Κεφαλονιάς:

http://youtu.be/kaAiIjcEG3c

δηλωσεις Τιμοθεάτου, Κατσούρη, Πρέντζα:

http://youtu.be/wB_EKnE_rWo

δήλωση του κ Κεκάτου και της κ Τatianas Velinova:

http://youtu.be/an_8YEYaFKM

Φωτογραφικό υλικό απ την συνάντηση:

 

 

Back To Top