skip to Main Content
An59

Τρικούβερτο γλέντι στον “Κούτουπα” από τους μετόχους του ΚΤΕΛ

Μια έκπληξη περίμενε τους μετόχους του ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς τη περασμένη βδομάδα στη Κεφαλονιά. Έλαβαν πρόσκληση να πάνε στα Διλινάτα σε γενέθλια συναδέλφου ο οποίος θα έσφαζε για τη γιορτή του δύο εκλεκτά κατσίκια..
Στολίστηκαν, ετοιμάστηκαν και μόλις έφθασαν στο μαγαζί τους περίμενε μία ευχάριστη έκπληξη καθώς είδαν «φάντη μπαστούνι» τον Βασίλη Κοκκόση από την Αμερική που είχε σκαρφιστεί την ιδέα της σύναξης. Τα πειράγματα έδιναν και έπαιρναν και το κέφι δεν άργησε να έρθει με μουσική …σπέσιαλ για τη περίπτωση… «Βασίλη στην Αμερική σε είχαμε, στου Κούτουπα μας …ξετρύπωσες», έλεγαν οι Φραγκισκάτος και Κακουράτος αστειευόμενοι στον Βασίλη Κοκκόση.
Αξίζει: Πάντως από τα πηγαδάκια και τα χαμόγελα διακρίναμε ότι αυτή η παρέα είναι πολύ δεμένη για να «σπάσει» και η παρουσία του Βασίλη Κοκκόση, ο οποίος ταξίδεψε από την άλλη άκρη του Ατλαντικού για να έρθει στη Κεφαλονιά και να συναντήσει τους καλούς του φίλους, είναι πάντα ενωτική!

koutoupas_kokkoshskoutoupas_kokkoshs (2)koutoupas_kokkoshs (3)koutoupas_kokkoshs (4)koutoupas_kokkoshs (5)koutoupas_kokkoshs (6)koutoupas_kokkoshs (7)

Πηγή: e-kefalonia.net

Back To Top