skip to Main Content
11

“ΥΣΤΕΡΙΚΗ ΕΜΠΑΘΕΙΑ” ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ!

Ξαναχτύπησαν οι “υστερικοί εμπαθείς ειδήμονες” του τουρισμού παραμονές Δεκαπενταύγουστου, για να «διορθώσουν» το ποσοστό αύξησης με πτήσεις τσάρτερ για την Κεφαλονιά. Οι άνθρωποι δεν μπορούν, έχουν πρόβλημα, δεν θέλουν να υπάρχουν καλές ειδήσεις γιατί στο “μικρόκοσμό” τους ασχολούνται στο ποιος θα καρπωθεί τα θετικά το γεγονός πέρα από την “αφεντομουτσουνάρα” τους.

Η “εμπάθεια” και η “κακομοιριά” τους δεν έχει προηγούμενο, ακόμα και το +14,2% φαίνεται πέφτει λίγο στους «ειδήμονες»… πέραν του ότι τα στοιχεία είναι προσωρινά, τόσο καιρό που αναφερόμαστε στα στοιχεία του ΣΕΤΕ για την αύξηση που αναμένετο στην Κεφαλονιά, έκαναν ότι δεν τα έβλεπαν και έγραφαν για μειώσεις, τώρα μέσα “καλοκαιρινή κακομοιριά τους”, ανακάλυψαν πάλι το ΣΕΤΕ.

Όσο και να μεμψιμοιρούν θα τους γράφουμε συνέχεια, μιας και μιλούν συνέχεια για νούμερα… ο Αλέξανδρος Παρίσης παρέλαβε την Κεφαλονιά με 148.935 αφίξεις και φέτος θα ξεπεράσουμε τις 200.000!!! Όσο και αν τους πονάει, όσο και αν τους τους τσούζει, όσο και να χτυπιούνται στα πληκτρολόγια, υπογράφοντας με ψευδώνυμα γιατί μάλλον ντρέπονται να υπογράφουν με το όνομα τους, η αλήθεια δεν αλλάζει.-

Back To Top