skip to Main Content
Mag12

ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ SHOW- Ο «ΞΑΝΘΟΣ ΜΑΓΟΣ» ΚΑΙ ΤΟ EXTREME MAGIC SHOW (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) Γράφει η Παυλίνα Σταμάτη

Το Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Κέφαλος» σήμερα γέμισε από φωνές μικρών παιδιών.

Ένα φαντασμαγορικό αποκριάτικο show  πραγματοποιήθηκε στο θέατρο με τον «Ξανθό Μάγο». Ένας μύθος της μαγείας στον Ελληνικό χώρο και όχι μόνο. Με sold out παραστάσεις στο  winter garden του Βερολίνου, το  Las Vegas, τον Καναδά και διθυραμβικές κριτικές για όσα έχει παρουσιάσει.

Το post modern magic show του Ξανθού Μάγου κατέπληξε μικρούς και μεγάλους, με συναισθήματα χαράς, τρόμου και γέλιου. Ένα show που περιλάμβανε φωτιές, εξαφανίσεις, κόλπα και επαφές με τον κόσμο και τα μικρά παιδιά.

Ανάμεσα στον κόσμο που διασκέδασε ήταν ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρος Παρίσης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Άγγελος Κωσταντάκης, ο Αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Χρήστος Λευκαδίτης και η πρόεδρος της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής κ. Μαρία Κουνάδη.

Ο Ξανθός μάγος στο extreme αυτό show παρουσίασε τα κόλπα του και την μαγεία του με βοήθεια σε κάποια από αυτά το κοινό και κυρίως  τα μικρά παιδιά.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Ξανθός Μάγος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση για τις τόσες προσπάθειες που έκανε για να τον φέρει στον Κεφαλονιά και όλο τον κόσμο για την παρουσία τους.

Ας παρακολουθήσουμε κάποια από τα κόλπα του μάγου για όσους δεν ήταν εκεί. Εσείς λοιπόν θα πιστέψετε στην μαγεία;;;

http://youtu.be/EK3-ralDpD8

http://youtu.be/iDnvk6fEDJo

http://youtu.be/TcPToOcdmO8

http://youtu.be/3UFzJSGe_C0

 

Back To Top