skip to Main Content

ΦΙΛΟΙ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΦΙ.Κ.Ο. ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. ΔΗΜΑΡΧΟ

Ο Συνδυασμός ΦΙλοι Κεφαλληνιακής Ομόνοιας (ΦΙ.Κ.Ο.) και ο επικεφαλής Ηλίας Παρίσης,  συγχαίρει τον συνδυασμό «Ισχυρή Κεφαλλονιά» για την επιτυχία του.

Έχει υποχρέωση όμως, έναντι των δημοτών μας που μας τίμησαν δίνοντάς μας έδρα στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, να σας επισημάνει κύριε Δήμαρχε, ότι στο νέο βιβλίο με λευκές σελίδες που τώρα ανοίγετε, όπως ανακοινώσατε, οφείλετε να μεταγράψετε ως συμβόλαιο τιμής για τους συμπατριώτες μας, που σας ανανέωσαν την εντολή:

  • Όλα όσα υποσχεθήκατε στην πρώτη θητεία σας, για το Ληξούρι και την Παλική,  αλλά ουδέποτε υλοποιήσατε.
  • Όλα εκείνα που ο ΦΙ.Κ.Ο. υπέβαλε για συζήτηση και αποφάσεις στο απερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά απαξιώσατε πλήρως και η ευθύνη αυτή βαρύνει εσάς προσωπικά.
  • Την επανασύσταση των τεσσάρων Δήμων της ιστορικής τετράπολης, την οποία, αν και ψηφίσατε στο απερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, ουδέποτε υποστηρίξατε, επιπλέον δε απουσίαζε εντελώς από τον προεκλογικό σας λόγο.
  • Την μέχρι τώρα διαχείριση από πλευράς σας, της παντός είδους ο υλικής και οικονομικής, ευρωπαϊκής, κρατικής και ιδιωτικής  ανθρωπιστικής βοήθειας που ήλθε, έρχεται και θα έλθει για τις σεισμόπληκτες περιοχές.

Περιμένουμε επίσης να καταχωρήσετε ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΑΣ, στον Δήμο Κεφαλλονιάς, όλα όσα σχεδιάζετε και προεκλογικά δεσμευθήκατε να πράξετε για το αγαπημένο μας νησί, ώστε να μπορέσει ουσιαστικά ο υπέροχος λαός μας, να σας κρίνει κατά την διάρκεια ισχύος του συμβολαίου τιμής, που με την επανεκλογή σας υπογράψατε μαζί του.

Δεν θέλουμε και δεν σας δίνουμε λευκή βίβλο, για να γράφετε ό, τι εσείς νομίζετε, αλλά θέλουμε να μας δώσετε γεμάτη βίβλο, για να δούμε τι θα πράξετε.

 

 

 

Καλή σας επιτυχία

Για τον Συνδυασμό Φίλοι Κεφαλληνιακής Ομόνοιας (ΦΙ.Κ.Ο.)

Ηλίας Παρίσης

 

 

 

Back To Top