skip to Main Content

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΟΥΡΜΟΥΖΗΣ: ΝΕΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ!

ik ik1 ik2

Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε.

Αυτή τη φορά η καταγγελία έχει σχέση με την ασφάλεια των παιδιών μας, ιδιαίτερα αυτών που πηγαίνουν στο 2ο Δημοτικό και στο Γυμνάσιο που συστεγάζεται στον ίδιο χώρο.

Κατά τη διάρκεια των σεισμών στο νησί μας, στήθηκαν τα προκάτ κτίσματα που σίγουρα όμως είναι πιο ασφαλή.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από κομμάτι λεύκας το οποίο έπεσε μισό μέτρο από το κεφάλι μου την ώρα που τυχαία περνούσα από εκεί.

Αυτόπτες μάρτυρες υπήρχαν, είδαν το περιστατικό, όπως και εργάτες του Δήμου οι οποίοι οφείλω να παραδεχτώ έφτασαν άμεσα στο σημείο και οι οποίοι με διαβεβαίωσαν, ότι είναι κομμάτια ξύλων τα οποία δεν μάζεψαν αυτοί που τα έκοψαν και δεν ήταν εργάτες του Δήμου αλλά ιδιώτες.

Σκεφτείτε όμως το μέγεθος της επικινδυνότηας όταν περνούν καθημερινά εκατοντάδες παιδιά.

θα παρακαλούσα την παρέμβασή σας διότι όπως καταλαβαίνετε είναι θέμα χρόνου να θρηνήσουμε θύματα αν δεν απομακρυνθούν άμεσα τα επικίνδυνα αυτά κομμάτια ξύλων, τα οποία αιωρούνται πάνω από τα κεφάλια μας.

Τέλος θα παρακαλούσα να ελεγχθούν κατά πόσο ασφαλή είναι τα συγκεκριμένα δέντρα, τα οποία αποτελούνται κατά μεγάλο ποσοστό από νερό, όταν αυτά βρίσκονται πάνω από τις αίθουσες διδασκαλίας , όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία.

Ελπίζω για τις άμεσες ενέργειές σας.

Μετά Τιμής

Χουρμούζης Χριστόφορος

Back To Top