skip to Main Content
Korgialenios

«Ό,τι σκέφτεσαι, σκέψου το αντίθετο!» Οι αντίθετοι κόσμοι συναντιούνται στην Κοργιαλένειο Βιβλιοθήκη Αργοστολίου

Ακόμη μια καλοκαιρινή εκστρατεία ξεκινάει και είμαστε πολύ χαρούμενοι!! Η Κοργιαλένειος Βιβλιοθήκη Αργοστολίου καλεί τους μικρούς της φίλους στις δράσεις της καλοκαιρινής εκστρατείας του 2014! Για τρίτο συνεχόμενο καλοκαίρι πραγματοποιείται η εκστρατεία της Βιβλιοθήκης, που στόχο έχει την προώθηση της ανάγνωσης και της δημιουργικότητας για τα μικρά παιδιά και τους εφήβους.

Ξεκινάμε την Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014στους χώρους της Βιβλιοθήκης. Η καμπάνια θα λάβει χώρα τους μήνες Ιούνιο έως και Σεπτέμβριο 2014 και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 1-12 ετών.

Τονίζεται ότι η συμμετοχή είναι δωρεάνγια όλους!!!

Επισημαίνεται ότι οι δράσεις πραγματοποιούνται με την υποστήριξη της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας Future Library και με την αποκλειστική χορηγία του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», ενώ η υλοποίηση τους θα γίνει από την Κοργιαλένειο Βιβλιοθήκη Αργοστολίου και με την πολύτιμη συμβολή των εθελοντών, οι οποίοι αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καλοκαιρινής μας εκστρατείας!

Τι περιμένετε λοιπόν; Και αυτό το καλοκαίρι πηγαίνουμε Βιβλιοθήκη! Οι εκπλήξεις

αρχίζουν! Θα διασκεδάσουμε, θα παίξουμε, θα μάθουμε, θα γνωριστούμε και θα συμμετέχουμε στις κόσμο των αντιθέσεων μέσα από πειράματα, παιχνίδια, αναγνώσεις βιβλίων, μουσική, χάρτες, κουτιά γνώσεων, κρυμμένους θησαυρούς και πολλές άλλες εκδηλώσεις της Κοργιαλενείου Βιβλιοθήκης Αργοστολίου!!

Γνώρισε τον κόσμο των αντιθέσεων μέσα από τα ταξίδια της δικής σου Βιβλιοθήκης..

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Βιβλιοθήκη

 

                 

Back To Top