skip to Main Content
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

27 Μαρτίου – Παγκόσμια μέρα Θεάτρου-30 Χρόνια Ερασιτεχνικό Θέατρο Κεφαλονιάς

Στις 27 Μαρτίου 2015 , Παγκόσμια Μέρα Θεάτρου , αποφασίσαμε να τιμήσουμε , με καθυστέρηση ενός χρόνου , λόγω των σεισμών , τα 30 χρόνια Δημιουργίας του Ερασιτεχνικού Θεάτρου Κεφαλονιάς .

Η τιμητική αυτή εκδήλωση θα γίνει στην νέα μας θεατρική σκηνή , στο ΚΑΠΙΤΟΛ , στο Φανάρι , Αργοστολίου , στις 9 μμ. , και γίνεται σε συνδιοργάνωση με την Περ. Εν. Κεφαλονιάς και Ιθάκης , και η είσοδος θα είναι μόνο με προσκλήσεις για όσους τα 30 αυτά χρόνια συμμετείχαν ή συνέβαλαν με οποιοδήποτε τρόπο , στην πορεία του ΕΘΚ , και τους δημοσιογράφους .

Στην εκδήλωση θα τιμηθούν όλοι όσοι δούλεψαν , προσέφεραν , συνεργάστηκαν , συνέβαλαν και στήριξαν την μεγάλη αυτή προσπάθεια του συλλόγου μας τα τριάντα αυτά χρόνια .

Σκηνοθέτες , μουσικοί , σκηνογράφοι , χορογράφοι , ενδυματολόγοι , τεχνικοί , ηθοποιοί , σύλλογοι , φορείς και άτομα , θα τιμηθούν για την συμμετοχή τους ( ηθικά , πρακτικά και υλικά ) στην ιστορία αυτή των 30 και πλέον χρόνων του ΕΘΚ .

Θα είναι όλοι εκεί , να μοιραστούν μαζί μας την χαρά , τις αναμνήσεις και το μέλλον του θεάτρου μας .

 

Στην εκδήλωση θα κάνει πρεμιέρα και η νέα μας θεατρική παραγωγή ΄΄Τα παιχνίδια του έρωτα ΄΄ σε σκηνοθεσία Τασίας Γεωργάτου και Γιάννη Καλατζόπουλου , που θα επαναληφθεί το Σάββατο ( 28.3 ) , την Κυριακή ( 29.3 ) και την Δευτέρα ( 30.3 )  την ίδια ώρα .

Όσοι θέλουν να έρθουν στην παράσταση , λόγω των λίγων σχετικά θέσεων , καλό θα είναι να φροντίσουν για κρατήσεις , επικοινωνώντας με τα μέλη του θεάτρου μας .

 

 

Το ΕΘΚ

Back To Top