ΕΠΕΙΓΟΝ: Η οικογένεια Λυκούδη αγόρασε το «Ανδρέας Κάλβος»- Η «Kefalonian Lines» είναι πλέον “leader” στο Ιόνιο
Μεγάλη ανατροπή στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες των νησιών μας, αφού σύμφωνα με ασφαλείας πληροφορίες του ekefalonia.gr, η οικογένεια Λυκούδη προσέφερε 6,5 εκατ. ευρώ για την αγορά του «Ανδρέας Κάλβος».
Ουσιαστικά μ’ αυτή την εξέλιξη διαλύεται η Ζακυνθινή Κοινοπραξία, με την “Kefalonian Lines” να είναι πλέον “leader” στις ακτοπλοϊκές εταιρείες του Ιονίου και να έχει τον πρώτο λόγο στις μετέπειτα κινήσεις.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η αγορά του πλοίου “Ανδρέας Κάλβος” από την “Kefalonian Lines” είναι η δεύτερη το τελευταίο διάστημα, αφού είχε προηγηθεί αυτή του πλοίου “Αλεξάνδρα Λ”.
Αναμένουμε επίσημο δελτίο Τύπου από την εταιρεία.
Μείνετε συντονισμένοι σε λίγο περισσότερο.


![Στα νερά της Κεφαλονιάς τρία κρουαζιεροπλοια σήμερα [εικόνες]](https://anexarttitosblog.gr/wp-content/uploads/2026/10/sta-nera-tis-kefalonias-tria-krouazieroploia-simera-eikones.jpg)
