Με τις διοικήσεις του Ιονίου Πανεπ. και του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων ια συναντηθεί ο υπουργός Παιδείας για την ενοποίηση
Με τον Πρύτανη του Ιονίου Πανεπιστημίου καθηγητή Βασίλη Χρυσικόπουλο και τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων καθηγητή Ιωάννη Δραγώνα, θα συναντηθεί ο υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου, ενόψει δημοσιοποίησης του τελικού Σχεδίου Νόμου για την συγχώνευση των δύο Ιδρυμάτων.
Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί για αύριο Τρίτη, το πρωί.
Αμέσως μετά η συνάντηση , στις 10 το πρωί, θα γίνουν δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους.
Στην τελευταία συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, τον περασμένο Μάρτι,ο από το υπουργελιο Παιδείας ανακοινώθηκε πως αποκλειστική εκκρεμότητα παραμένει η πρόταση του ΥΠΠΕΘ για την αναβάθμιση της Σχολής Μουσικής και Οπτικοακουστικών Τεχνών του Ιονίου Πανεπιστημίου.
“Από όλες τις πλευρές τέθηκε ο στόχος εντός σύντομου χρονικού διαστήματος να έχει ολοκληρωθεί η μελέτη και της παραπάνω πρότασης, ώστε στην συνέχεια να προχωρήσει η σχετική νομοθετική διαδικασία” διαβεβαίωνε τον περασμένο Μάρτιο το υπουργείο Παιδείας
www.esos.gr



