skip to Main Content
Costas16

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ & ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ «Το Εργαστήρι» και από τον ΟΜΙΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ. ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ KAI ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΔΡΩΜΕΝΟ “ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ” ΓΙΑ 2η ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ” ΑΡΜΑΡΙ ΤΗΣ ΝΙΟΒΗΣ”!

costas costas1 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Την Κυριακή, 10 Αυγούστου 2014 και ώρα 21:00- 23.30, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς και στον κήπο της Σύγχρονης Πινακοθήκης Villa Ροδόπη, που ευρίσκεται Μεσολωρά 7 και Βύρωνος, θα απονεμηθούν Βραβείο Επαίνου και Τιμητική Διάκριση προς τιμήν του Κεφαλονίτη Καλλιτέχνη ( Ζωγράφου, Λογοτέχνη, Ποιητή ), με πολύχρονη διεθνή εμβέλεια ΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ.
Το Βραβείο Επαίνου θα παραδοθεί, στον τιμώμενο, από τον Πρόεδρο της Ένωσης Καλλιτεχνών & Λογοτεχνών Ηλιούπολης Στέλιο Μαρούλη, που θα παρευρεθεί για τον σκοπό αυτό στην εκδήλωση.
Στην ίδια εκδήλωση θα απονεμηθεί Τιμητική Διάκριση, εκ μέρους του Ιωάννη Μαρωνίτη Προέδρου του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπροέδρου του Παγκόσμιου Ομίλου για την UNESCO Ευρώπης και Αμερικής.
Στην Εκδήλωση θα παρευρεθούν πολλά μέλη της Ένωσης Καλλιτεχνών & Λογοτεχνών Ηλιούπολης, μέλη του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων καθώς και γνωστοί καλλιτέχνες μέλη του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών και άλλων καλλιτεχνικών φορέων που έχουν προσφέρει έργα τους στη μόνιμη συλλογή καθώς και λογοτέχνες μέλη της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών.

 

Eίσοδος ελεύθερη.

 

www.rodopicollection.blogspot.com

Back To Top