Η Ιθάκη παραμένει στο Πράσινο -Κλιμάκια του ΕΟΔΥ τις επόμενες ημέρες στο νησί

Η Ιθάκη παραμένει στο Πράσινο -Κλιμάκια του ΕΟΔΥ τις επόμενες ημέρες στο νησί
Σύμφωνα με ανάρτηση του δημάρχου Ιθάκης κ. Διονύση Στανίτσα η Ιθάκη, μετά από το σχετικό ΦΕΚ, παραμένει επιδημιολογικά στο πράσινο. Μάλιστα ο κ. Στανίτσας επικοινώνησε με τον Γ.Γ. της Πολιτικής Προστασίας κ. Παπαγεωργίου και διευκρινίστηκε το θέμα με τις Περιφερειακές Ενότητες.
Μάλιστα ο δήμαρχος Ιθάκης σε νέα του ανάρτηση ενημερώνει ότι τις επόμενες ημέρες, σε συνεργασία με την Περιφέρεια, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα επισκεφθεί το νησί. Αναλυτικά η ανάρτηση του αναφέρει τα εξής:
Σε συνεργασία με την Περιφέρεια γίνεται προσπάθεια τις επόμενες μέρες να έρθει στο Νησί μας κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ για τεστ κορονοιου.
Ακόμα σήμερα στις 12:00 συνεδριάζει εκτάκτως η Πολιτική προστασία του Δήμου με θέμα την αύξηση των κρουσμάτων στο νησί μας τις τελευταίες μέρες.

![Αργοστόλι: Πρωινό με κουπιές στην παραλία – Για τρίτη χρονιά οι αγώνες του ΝΟΑ [εικόνες]](https://anexarttitosblog.gr/wp-content/uploads/2026/10/argostoli-proino-me-koupies-stin-paralia-gia-triti-chronia-oi-agones-tou-noa-eikones.jpg)
![Γιώργος Ισαουί: Στόχος να ξεπεράσει τις 38 ώρες η ελληνική ομάδα στο Kefalonia Backyard Ultra [βίντεο]](https://anexarttitosblog.gr/wp-content/uploads/2026/10/giorgos-isaoui-stochos-na-xeperasei-tis-38-ores-i-elliniki-omada-sto-kefalonia-backyard-ultra-vinteo.jpg)
