Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Σπύρος Φωκάς

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Σπύρος Φωκάς
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και πάλι στο νοσοκομείο Κορίνθου και λίγη ώρα μετά αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο Λαϊκό νοσοκομείο της Αθήνας.
Η κατάσταση του δεν είναι καθόλου καλή. Τόσο κλινικά αλλά και οικονομικά.
Ο ηθοποιός αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και η κατάσταση της υγείας του επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Αντρέα Κουβελογιάννη, που αναφέρονται σε ανάρτηση στο Fecebook ο Σπύρος Φωκάς μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο.
«ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Σ Π Υ Ρ Ο Φ Ω Κ Α …ΤΟΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ επειγόντως από το Νοσοκομείο Κορίνθου στο Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών…Οι ευχές μας μαζί του».
Τις προηγούμενες ημέρες τόσο η σύζυγός του Λίλιαν, αλλά και η κόρη του Κωνσταντίνα Φωκά έκαναν εκκλήσεις για αίμα και οικονομική βοήθεια.
Πηγή: pronews.gr

![Αργοστόλι: Με κατάνυξη η λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Σπυρίδωνα στη μνήμη των θυμάτων του 1953 [εικόνες +βίντεο]](https://anexarttitosblog.gr/wp-content/uploads/2026/08/argostoli-me-katanyxi-i-litanefsi-tis-eikonas-tou-agiou-spyridona-sti-mnimi-ton-thymaton-tou-1953-eikones-vinteo.jpg)

