Εικόνες εγκατάλειψης από τη Σκάλα λίγο πριν την έναρξη της τουριστικής σαιζόν –Για αδιαφορία κάνουν λόγο κάτοικοι της περιοχής

Είναι να στεναχωριέται κάνεις, βλέποντας εικόνες εγκατάλειψης σε χωριά -τουριστικά θέρετρα του δήμου Αργοστολίου. Είναι μάλιστα οι κάτοικοι αυτοί που ανεβάζουν εικόνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνοντας την αδιαφορία των υπευθύνων.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Σκάλα. Οι κάτοικοι έχουν γίνει μάρτυρες ολιγωρίας από τη δημοτική αρχή Μιχαλάτου. Μάλιστα, ακόμη αντηχούν στα αυτιά τους οι προεκλογικές δεσμεύσεις του Θεόφιλου αναφορικά με την προτεραιότητα που θα έδινε η σημερινή δημοτική αρχή στα χωριά του Αργοστολίου.
Το ekefalonia σήμερα αναδημοσιεύει μερικές από τις φωτογραφίες Σκαλισιάων που κυκλοφορούν στα social media σε περίπτωση που έχουν ξεφύγει από το δήμαρχο Αργοστολίου και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Νίκο Κουρκουμέλη.
Ακόμη και τώρα δεν είναι αργά να καθαριστούν τα συγκεκριμένα σημεία στη Σκάλα. Έχει λιγοστέψει ο χρόνος μέχρι τις γιορτές του Πάσχα με τις πρώτες αφίξεις τουριστών στο δημοφιλές χωριό.


![Από το Ληξούρι στα έδρανα της Βουλής –Ο Παναγής Καππάτος υποδέχθηκε το 1ο Δημοτικό [εικόνες]](https://anexarttitosblog.gr/wp-content/uploads/2026/10/apo-to-lixouri-sta-edrana-tis-voulis-o-panagis-kappatos-ypodechthike-to-1o-dimotiko-eikones.jpg)
![Μεγάλη ανταπόκριση στο θρησκευτικό αντάμωμα των Επτανησίων στο Ίλιον για τον εορτασμό του Αγίου Γερασίμου [εικόνες]](https://anexarttitosblog.gr/wp-content/uploads/2026/10/megali-antapokrisi-sto-thriskeftiko-antamoma-ton-eptanision-sto-ilion-gia-ton-eortasmo-tou-agiou-gerasimou-eikones.jpg)