Το “Βήμα της Κυριακής” για την υποψηφιότητα Φαραντούρη στην Κεφαλονιά: «Παράγοντας ανατροπής»
Το “Βήμα της Κυριακής” για την υποψηφιότητα Φαραντούρη στην Κεφαλονιά: «Παράγοντας ανατροπής»
“Παράγοντα ανατροπής” χαρακτηρίζεται στον κυριακάτικο τύπο η υποψηφιότητα του καθηγητή Νικόλα Φαραντούρη στην μονοεδρική της Κεφαλονιάς & Ιθάκης.
Όπως αναφέρεται σε αναλυτικό ρεπορτάζ του Γιώργου Σεφερτζή και Λάμπρου Σταυρόπουλου στο “Βήμα της Κυριακής” στην Κεφαλονιά, όπου θα κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή του ως υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ ο έγκριτος καθηγητής Νικόλας Φαραντούρης, η σύνθεση των ψηφοδελτίων θα είναι καθοριστική” με τη φιλοδοξία η υποψηφιότητα του κεφαλονίτη καθηγητή να “αποτελέσει παράγοντα ανατροπής” στο δίπολο που συγκροτούν ο νυν βουλευτής Παναγής Καππάτος και ο κεντροαριστερής προέλευσης Ν. Μαραβέγιας.


![Ο κακός χαμός στα Φωκάτα στο μεγάλο αντάμωμα Πόντου και Κρήτης! [εικόνες +βίντεο]](https://anexarttitosblog.gr/wp-content/uploads/2026/08/o-kakos-chamos-sta-fokata-sto-megalo-antamoma-pontou-kai-kritis-eikones-vinteo.jpg)

![Η πολιτική ποίηση «φώτισε» την 26η Πανσέληνο στον Κήπο της Villa Ροδόπη [εικόνες]](https://anexarttitosblog.gr/wp-content/uploads/2026/08/i-politiki-poiisi-fotise-tin-26i-panselino-ston-kipo-tis-villa-rodopi-eikones.jpg)