Αναβαθμίστηκε ο Νικόλας Φαραντούρης στον ΣΥΡΙΖΑ –Αναλαμβάνει Σύμβουλος Ευρωπαϊκής Πολιτικής

Αναβαθμίστηκε ο Νικόλας Φαραντούρης στον ΣΥΡΙΖΑ –Αναλαμβάνει Σύμβουλος Ευρωπαϊκής Πολιτικής
Ο Νικόλας Φαραντούρης, καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και κάτοχος της Ευρωπαϊκής Έδρας Jean Monnet, ορίζεται σύμβουλος Ευρωπαϊκής Πολιτικής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως ανακοίνωσε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, «με απόφαση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, ο καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και κάτοχος της Ευρωπαϊκής Έδρας Jean Monnet, Νικόλας Φαραντούρης, ορίζεται Σύμβουλος Ευρωπαϊκής Πολιτικής».

![Ιταλική αντιπροσωπεία στο Αργοστόλι για την ιστορική μνήμη και τη φιλία των δύο λαών [εικόνες]](https://anexarttitosblog.gr/wp-content/uploads/2026/09/italiki-antiprosopeia-sto-argostoli-gia-tin-istoriki-mnimi-kai-ti-filia-ton-dyo-laon-eikones.jpg)

