skip to Main Content
ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς Ιθάκης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτά του.

ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς-Ιθάκης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτά του.

Η βραδιά ήταν πέρα για πέρα εντυπωσιακή, ξεπέρασε σε λάμψη κατά πολύ τις βραδιές των προηγούμενων ετών με τον Σύλλογο Δημοτικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς και Ιθάκης να κόβει την βασιλόπιτά του τον «Μύθο» στα Τραυλιάτα.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Παναγής Βλάχος και το υπόλοιπο Δ.Σ. έχοντας νωπή την νέα εντολή μέσω των πρόσφατων εκλογών παρουσίασε ένα θέαμα κυριολεκτικά φανταχτερό, ξεφεύγοντας από τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Για πρώτη φορά τα τελευταία δέκα τουλάχιστον χρόνια έγινε… συνωστισμός, με τους ανθρώπους του καταστήματος να τρέχουν να προσθέτουν τραπέζια για να καλύψουν την έλευση του κόσμου. Την πίτα ευλόγησαν ο π. Ευδόκιμος και ο π. Γεώργιος, αφού δεν κατάφερε να παραβρεθεί ο Μητροπολίτης Δημήτριος λόγω ενός προσωπικού του προβλήματος που παρουσιάστηκε την τελευταία στιγμή.

Οι ευχές ήταν πολλές με τον Παναγή Βλάχο να μην… ξεφεύγει αυτή τη φορά και να μένει στα τετρημένα ζητώντας συνεργασία από όλους (συναδέλφους και αιρετούς) για το κοινό καλό των νησιών μας.

Οι Δήμαρχοι Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος και Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης απουσίαζαν, με τον πρώτο να στέλνει αντιπροσωπεία Αντιδημάρχων (Σαμούρης, Κωνσταντάτος, Τζωρτζάτος) να τον αντικαταστήσει, ενώ ο δεύτερος τίποτε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι έχει προσωπικές και πολιτικές διαφορές με τον πρόεδρο του Συλλόγου Παναγή Βλάχο, πράγμα που δεν συνάδει με μια τέτοια εκδήλωση αφιερωμένη στους δημοτικούς υπαλλήλους.

Αντίθετα, το παρών έδωσε ο Δήμαρχος Σάμης Παναγής Δρακουλόγκωνας, ενώ πολυμελής ήταν και η αντιπροσωπεία των δημοτικών υπαλλήλων από τη Σάμη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη οι Αντιπεριφερειάρχες Σωτήρης Κουρής και Ελένη Παπαναστασάτου, ο πρόεδρος του ΟΚΑΠ Γιώργος Λασκαράτος, ο πρόεδρος της Δ/Κ Αργοστολίου Θεόδωρος Αλυσανδράτος και ο Γραμματέας της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ, Λευτέρης Κρητικός.

Η βραδιά, πέρα από την άψογη οργάνωση και το καλό φαγητό, είχε ζωντανή μουσική που κράτησε το κέφι σε υψηλά επίπεδα μέχρι πολύ αργά.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Πηγή

Back To Top