Πνίγηκε 78χρονη Αγγλίδα τουρίστρια στους «Άσπρους Βράχους»
Ηρθε στην Κεφαλονιά για διακοπές και έχασε τη ζωή της από πνιγμό!
Πρόκειται για μία τουρίστρια 78 ετών περίπου, η οποία ανασύρθηκε χθες το πρωϊ χωρίς τις αισθήσεις της από θαλάσσιο χώρο στην περιοχή Ασπροι Βράχοι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη τουρίστρια ήταν επιβάτισσα σε ημερόπλοιο που πραγματοποιούσε ημερήσια κρουαζιέρα στην περιοχή Ασπροι Βράχοι και εντοπίσθηκε να επιπλέει χωρίς τις αισθήσεις της από άλλους λυόμενους.
Με σκάφος που ήταν στην περιοχή μεταφέρθηκε στον Πλατύ Γιαλό και στη συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που είχε ειδοποιηθεί στο Νοσοκομείο Αργοστολίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η σωρός της άτυχης γυναίκας θα διακομισθεί στην Πάτρα για ιατροδικαστική εξέταση, ενώ έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου της πραγματοποιεί το Τμήμα Ασφαλείας του Λιμεναρχείου Αργοστολίου.



