Μελωδίες στην καρδιά του καλοκαιριού – Μια αξέχαστη βραδιά στα Ραζάτα [εικόνες]

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 24 Ιουλίου 2025 η Καλοκαιρινή Συναυλία που συνδιοργάνωσαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ραζάτων “Διονύσιος Λαυράγκας” και η Χορωδία & Μαντολινάτα Αργοστολίου, στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού Προφήτη Ηλία στα Ραζάτα, σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία στον δρόμο προς τα Κυκλώπεια Τείχη.

Το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει:
Τη Γυναικεία Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Αργοστολίου
Τη Γυναικεία Χορωδία του Π.Σ. Ραζάτων
Την Ανδρική Χορωδία και τη Μαντολινάτα Ενηλίκων του Συλλόγου Αργοστολίου
Τις δύο γυναικείες χορωδίες διηύθυνε η Αλεξία Μαρτσέλου, ενώ τη διεύθυνση της Ανδρικής Χορωδίας ανέλαβε ο Σπύρος Θεοτοκάτος, προσδίδοντας με τη μαεστρία του ιδιαίτερο ύφος στις ερμηνείες.
Ο μαέστρος Σπύρος Θεοτοκάτος
Η εκδήλωση έκλεισε με θερμό χειροκρότημα, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πως η μουσική ενώνει και δίνει ζωή στον πολιτισμό της Κεφαλονιάς. Η είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη, γεγονός που επέτρεψε σε πολλούς να συμμετάσχουν σε αυτή την ξεχωριστή βραδιά.
Το φωτορεπορτάζ για το eKefalonia.gr είναι του Πάνου Σταθάτου.
























![Από το Ληξούρι στα έδρανα της Βουλής –Ο Παναγής Καππάτος υποδέχθηκε το 1ο Δημοτικό [εικόνες]](https://anexarttitosblog.gr/wp-content/uploads/2026/10/apo-to-lixouri-sta-edrana-tis-voulis-o-panagis-kappatos-ypodechthike-to-1o-dimotiko-eikones.jpg)