Βανδαλισμός στο πολιτικό γραφείο της Σ. Βολουδάκη – «Δεν θα καταφέρουν να με φιμώσουν»

Βανδαλισμός στο πολιτικό γραφείο της Σ. Βολουδάκη – «Δεν θα καταφέρουν να με φιμώσουν»
Τον βανδαλισμό του πολιτικού γραφείου της, τα ξημερώματα της Παρασκευής (29/08) και την αναγραφή συνθημάτων ότι «έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς με αυτούς που συγκαλύπτουν», κατήγγειλε από το βήμα της Βουλής, η υφυπουργός Μετανάστευσης Σέβη Βολουδάκη.
«Από εδώ, το σπίτι της Δημοκρατίας, τέτοιου είδους συμπεριφορές -όχι πρώτη φορά- δεν θα καταφέρουν ούτε να με φιμώσουν ούτε να με κάνουν να πάψω να εκφράζω ιδέες και αντιλήψεις, γι’ αυτά που με εξέλεξαν οι πολίτες των Χανίων» ανέφερε η Σ. Βολουδάκη, ζητώντας τον λόγο πριν από την έναρξη της δεύτερης συνεδρίασης της επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, η οποία επεξεργάζεται το νομοσχέδιο με τίτλο «Αναμόρφωση πλαισίου και διαδικασιών επιστροφών πολιτών τρίτων χωρών-Λοιπές ρυθμίσεις του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου».
Την καταδίκη του περιστατικού, εκ μέρους των βουλευτών εξέφρασε, ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής επιτροπής, Τάσος Μπαρτζώκας.



![Κεφαλονιά: Δικαστές και δικηγόροι τίμησαν τον Άγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη [εικόνες]](https://anexarttitosblog.gr/wp-content/uploads/2026/10/kefalonia-dikastes-kai-dikigoroi-timisan-ton-agio-dionysio-ton-areopagiti-eikones.jpg)