Παροχή σύγχρονης συσκευής ΚΑΡΠΑ στο Λιμεναρχείο
Από την Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεφ/νιας και Ιθάκης εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Με ενέργειες της ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεφαλονιάς & Ιθάκης και χάρη στην ευγενική προσφορά του κ. Ανδρέα Νικολάου Βεργωτή, τίθεται στη διάθεση όλων των πολιτών μία σύγχρονη συσκευή ΚΑΡΠΑ (Απινιδωτής).
Με αυτή την πράξη αποδεικνύεται ότι όταν η κοινωνία, οι φορείς και οι πολίτες συνεργάζονται, μπορούν να σώσουν ζωές.
Η ένωσή μας εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς τον κ. Βεργωτή για την πράξη κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.
Ο απινιδωτής τοποθετήθηκε στον αύλειο χώρο του Λιμεναρχείου Κεφαλληνίας, για άμεση πρόσβαση σε περίπτωση ανάγκης.
Η Ένωση μας θα συνεχίσει να εργάζεται για την ενίσχυση των υποδομών και την ασφάλεια του προσωπικού, με γνώμονα πάντα την προστασία των πολιτών της Κεφαλονιάς & της Ιθάκης.
Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος
ΝΙΚΟΛΑΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ
Η Γραμματέας
ΕΛΕΝΗ ΓΑΛΑΝΗ

![Άνδρος / Εντοπίστηκε αρχαίο ναυάγιο με πάνω από 600 αμφορείς [Φωτογραφίες]](https://anexarttitosblog.gr/wp-content/uploads/2026/08/andros-entopistike-archaio-navagio-me-pano-apo-600-amforeis-fotografies.jpg)

