skip to Main Content
Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ξανά σε διακοπές με φόντο την Κεφαλονιά

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ξανά σε διακοπές με φόντο την Κεφαλονιά

 Ο ΣΑΡΟΥΝΑΣ Γιασικεβίτσιους επέλεξε ξανά την Κεφαλονιά για να περάσει μέρος των φετινών καλοκαιρινών διακοπών του, απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης με τη σύζυγό του και τα δύο παιδιά τους.

Ο Λιθουανός προπονητής, που διατηρεί στενούς δεσμούς με την Ελλάδα από την εποχή που αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό και μέσα από τον γάμο του με την Ελληνίδα σύζυγό του, λίγο πριν επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις με τη Φενέρμπαχτσε σε EuroLeague και τουρκικό πρωτάθλημα, αφιέρωσε χρόνο στην οικογένειά του, περνώντας ξέγνοιαστες στιγμές στις παραλίες της Κεφαλονιάς.

Συγκεκριμένα, ο «Σάρας» επισκέφθηκε το Φισκάρδο και την Άσσο, όπου δοκίμασε τοπικές γεύσεις και απόλαυσε τη μοναδική ομορφιά του νησιού μας.

Σχετικό φωτογραφικό υλικό ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

(ekefalonia.gr)

Πηγή

Back To Top