skip to Main Content
Βαριές αιχμές του Βαγγέλη Θεοφιλάτου κατά των διοικητών των Νοσοκομείων μας, Δημήτρη Μαρτίνη και Ζωής Μοσχονά,

Βαριές αιχμές του Βαγγέλη Θεοφιλάτου κατά των διοικητών των Νοσοκομείων μας, Δημήτρη Μαρτίνη και Ζωής Μοσχονά,

«όλα πάνε καλά και οι στόχοι και οι μισθοί και τα μπόνους»

Όλα πάνε καλά στην υγεία, όταν σε βάλανε με τέτοιο μισθό, όλα τέλεια θα τα βλέπεις. “Κρείττον του λαλείν το σιγάν”, λέγαν οι αρχαίοι.

(Είναι προτιμότερο να σιωπά παρά να μιλά κανείς).

Θα συνιστούσαμε σε διοικητές και υποδιοικητές των από 3.600€ έως 5000€ μισθούς, εντάξει θα πάρετε και το μισθό και ΜΠΟΝΟΥΣ 20% επί των “επιτυχόντων” στόχων.

Το Ληξούρι ξέρει τι επίπεδο νοσοκομείου είχε στα δύστυχα παλιά χρόνια, ξέρει τι επίπεδο έχει σήμερα και ξέρει πολύ καλά τι νοσοκομείο θέλει.

Μη μας τρελαίνετε για μια αναπαραγωγή της κάστας της εξουσίας που σας διόρισε.

Τίποτα λιγότερο από ένα μάχιμο, όπως ήταν παλιά το νοσοκομείο μας, δεν μας ικανοποιεί. Και εντελώς ανεξάρτητο από το νοσοκομείο Αργοστολίου.

Βαγγέλης Θεοφιλάτος
Δημοκρατική Συμμαχία Πολιτών Παλλικής

Πηγή

Back To Top