Αντιφασιστική συγκέντρωση στο Αργοστόλι για τα 13 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα [εικόνες +βίντεο]
Αντιφασιστική συγκέντρωση στο Αργοστόλι για τα 13 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα [εικόνες +βίντεο]
Αντιφασιστική συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής έξω από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς –την πρώην Νομαρχία– στο Αργοστόλι, με αφορμή τη συμπλήρωση 13 χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Αντιφασιστική συγκέντρωση στο Αργοστόλι για τα 13 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα pic.twitter.com/YrrMVBN0hR
— ekefalonia.gr (@ekefalonianet) September 19, 2026
Οι συγκεντρωμένοι τίμησαν τη μνήμη του Παύλου Φύσσα, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα ενάντια στον φασισμό, στον ρατσισμό και στη μισαλλοδοξία.
Κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης ακούστηκαν συνθήματα, ενώ οι συμμετέχοντες υπογράμμισαν την ανάγκη διαρκούς επαγρύπνησης απέναντι σε φαινόμενα φασιστικής βίας και αυταρχισμού.
Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε, ωστόσο, η κάλυψη της προτομής του αείμνηστου Κεφαλονίτη πολιτικού και πρώην υπουργού Γεράσιμου Αρσένη με σημαία της Παλαιστίνης.




