Αργοστόλι: Πρωινό με κουπιές στην παραλία – Για τρίτη χρονιά οι αγώνες του ΝΟΑ [εικόνες]
Αργοστόλι: Πρωινό με κουπιές στην παραλία – Για τρίτη χρονιά οι αγώνες του ΝΟΑ [εικόνες]
Στον ρυθμό της κωπηλασίας κινήθηκε το πρωί της Κυριακής 18 Οκτωβρίου η παραλία του Αργοστολίου, όπου πραγματοποιήθηκαν οι Διασυλλογικοί Αγώνες που διοργάνωσε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΝΟΑ, το πρόγραμμα περιλάμβανε 17 κούρσες για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, με περίπου 100 αναμενόμενους αθλητές από τον διοργανωτή όμιλο και την υπόλοιπη Ελλάδα.
Στις συμμετοχές είχαν ανακοινωθεί ο Όμιλος Ερετών, ο ΝΑΟ Σαλαμίνας, ο ΝΟ Βορείου Ιονίου, ο Ναυτικός Αθλητικός Σύνδεσμος και ο ΝΟ Πόρου Τροιζηνίας.

Η αγωνιστική διαδρομή εκτεινόταν κατά μήκος της παραλίας, με τις εκκινήσεις να έχουν οριστεί μπροστά από την παλιά αγορά και το Λιμεναρχείο και τον τερματισμό μπροστά από τις εγκαταστάσεις του ΝΟΑ.
Ο Neil Jackson βρέθηκε στους αγώνες και κατέγραψε στιγμές της διοργάνωσης στο πλούσιο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί για το eKefalonia.

![Γιώργος Ισαουί: Στόχος να ξεπεράσει τις 38 ώρες η ελληνική ομάδα στο Kefalonia Backyard Ultra [βίντεο]](https://anexarttitosblog.gr/wp-content/uploads/2026/10/giorgos-isaoui-stochos-na-xeperasei-tis-38-ores-i-elliniki-omada-sto-kefalonia-backyard-ultra-vinteo.jpg)

