Κράσπεδα στην πλατεία, δίκτυα στην οδό Βαλλιάνου… τώρα!
Η παρακολούθηση των έργων σε πλατεία και δρόμο Π. Βαλλιάνου είναι σχεδόν καθημερινή, αφού όλοι μας επιθυμούμε αυτά να τελειώσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Σήμερα συνεχίζονται λοιπόν οι μετρήσεις και η τοποθέτηση των κρασπέδων στην Πλατεία, αλλά εντυπωσιακή είναι η εικόνα και από την οδό Βαλλιάνου,όπου έχουν αρχίσει να τοποθετούνται τα δίκτυα.





![Τρεπεκλής: Ειδική χρηματοδότηση και σύγχρονες υποδομές για τα νησιά του Ιονίου [εικόνες]](https://anexarttitosblog.gr/wp-content/uploads/2026/11/trepeklis-eidiki-chrimatodotisi-kai-sygchrones-ypodomes-gia-ta-nisia-tou-ioniou-eikones.jpg)

![Η Ιθάκη μέσα από τον φακό του «Happy Traveller» [βίντεο]](https://anexarttitosblog.gr/wp-content/uploads/2026/11/i-ithaki-mesa-apo-ton-fako-tou-happy-traveller-vinteo.png)