skip to Main Content
An 7

Ισόπαλο (1-1) το ντέρμπι στο Ληξούρι

Προτελευταία αγωνιστική της Α΄κατηγορίας του τοπικού πρωταθλήματος ο πρωτοπόρος Παλληξουριακός υποδέχτηκε τα Διλινάτα στο γήπεδο του Αγίου Αντωνίου στο Ληξούρι.

Σε ένα παιχνίδι δυνατό με ένταση και αρκετά νεύρα, οι Ληξουριώτες που ήθελαν τη νίκη για να κλειδώσουν την πρώτη θέση και το πλεονέκτημα της έδρας για τα πλέι-οφ, άνοιξαν γρήγορα το σκορ με τον Πολλάκη μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή (1-0). Αν και ο Παλληξουριακός είχε την κατοχή της μπάλας οι ομάδα των Διλινάτων στο 21΄έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1-1) με δυνατό διαγώνιο σουτ του Κέβιν Χασάι.

Στο δεύτερο ημίχρονο κατέβασαν ρολά οι δύο τερματοφύλακες, το δοκάρι έσωσε τον Παλληξουριακό σε κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, και λίγο πριν λήξη του αγώνα ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απέκρουσε πέναλτι που κέρδισε ο Πολλάκης και εκτέλεσε ο Ζερβός πέφτοντας στην αριστερή του γωνία.

lixourinews.gr

Back To Top