skip to Main Content
ΑΓΣ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ

ΑΓΣ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει το νησί μας, μια πολύ μεγάλη επιτυχία για την Κεφαλονιά έρχεται να μας δώσει χαρά, δύναμη και ελπίδα.

Η αθλήτρια του Α.Γ.Σ. ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ, Μαριέτα Τοπολλάι ,μετά από εισήγηση της Τεχνικής Επιτροπής Ρυθμικής Γυμναστικής της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, εντάσσεται στην Εθνική Ομάδα Ρυθμικής Γυμναστικής Ensemble Νεανίδων. Η αθλήτρια θα αναχωρήσει την Παρασκευή για την Αθήνα προκειμένου να παρουσιαστεί το Σάββατο στο Κ.Υ.Ε. του Αγίου Κοσμά, όπου θα προπονείται και θα διαμένει εφεξής.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε τη Μαριέτα, που με  προσήλωση,πειθαρχία και πολλή δουλειά κατάφερε να επιτύχει τον στόχο της, καθώς και την καταπληκτική προπονήτριά της, Μποζένα Μπαρτκόβσκα που με επιμονή, υπομονή, συστηματική δουλειά  και πλήρη αφοσίωση σε αυτό που κάνει, κατάφερε να εντάξει την 4η κατά σειρά αθλήτριά της στην Εθνική Ομάδα. Η αρχή έγινε με την Ελένη Δαρδαμάνη και τη Μαρία Αντύπα, όπου το 1994 στέφθηκαν 8ες Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες με την Εθνική Ομάδα Ensemble Γυναικών και ακολούθησε η αείμνηστη  Άννα Πολλάτου, η οποία κατάφερε να γράψει ιστορία μαζί με τις συναθλήτριές της στην Εθνική Ομάδα Ensemble, κατακτώντας από το 1997 έως το 2000, όλους τους τίτλους σε Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα, με κορύφωση των επιτυχιών της, το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϋ το 2000 .

Συγχαρητήρια αξίζουν και στους γονείς της Μαριέτας, όπου όλα αυτά τα χρόνια συνεργάστηκαν άψογα με τις προπονήτριες και το ΔΣ, στη βοηθό προπονήτριας, Ευαγγελία Στραβάκου, στη Γραμματέα και σύμβουλο του ΑΓΣ Επτανήσων, Ελένη Δαρδαμάνη αλλά και στο ανθρώπινο δυναμικό άλλων ειδικοτήτων που στηρίζουν κατά περιόδους τις αθλήτριες.

Σε μια κλειστή εκδήλωση στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου, το ΔΣ του συλλόγου συνεχάρη τη Μαριέτα και την προπονήτριά της Μποζένα Μπαρτκόβσκα για αυτή τη μεγάλη επιτυχία, προσφέροντάς τους αναμνηστικά δώρα και όλοι μαζί, προπονήτριες, αθλήτριες, μέλη του ΔΣ και γονείς, ευχήθηκαν ολόψυχα στη Μαριέτα καλή σταδιοδρομία στο νέο της ξεκίνημα και πολλές πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της γαλανόλευκης.

Μπράβο Μαριέτα!

Μπράβο Μποζένα!

Μπράβο ΑΓΣ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ!

                                                      Εκ του Δ.Σ.

Πηγή

Back To Top