Αλεξάνδρα Κωστοπούλου: Το μήνυμά της για την αδικοχαμένη Μυρτώ – “Πίσω από ένα όνομα υπάρχει αληθινός πόνος”
Αλεξάνδρα Κωστοπούλου: Το μήνυμά της για την αδικοχαμένη Μυρτώ – “Πίσω από ένα όνομα υπάρχει αληθινός πόνος”
Στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανέλληνιο, στον άδικο θάνατο της 19χρονης Μυρτούς από την Κεφαλονιά, αναφέρθηκε η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου με μακροσκελές μήνυμά της.
“Το πιο τρομακτικό πολλές φορές δεν είναι μόνο το ίδιο το έγκλημα, αλλά η κοινωνία που ψάχνει πρώτα τι έκανε το θύμα. Το πώς ντυνόταν και τι είχε επιλέξει για τη ζωή της δεν θα ήταν και θα είναι ποτέ το θέμα. Το θέμα είναι η βία και πως κάποιοι άλλοι της στέρησαν τη ζωή και η αρρωστημένη νοοτροπία που ακόμα ψάχνει δικαιολογίες για τους λάθους ανθρώπους. Ίσως έχουμε συνηθίσει τόσο πολύ να σχολιάζουμε ζωές πίσω από μία οθόνη και να γινόμαστε σκληροί με ανθρώπους που δεν γνωρίσαμε ποτέ, ξεχνώντας ότι πίσω από κάθε όνομα υπάρχει ένας άνθρωπος, μία οικογένεια και ένας αληθινός πόνος. Σα να έχει χαθεί εντελώς η εσυναίσθηση. Ο σεβασμός δεν θα έπρεπε να θεωρείται πολυτέλεια αλλά το αυτονόητο”, έγραψε η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου.
Tο μήνυμά της κόρης της, αναδημοσίευσε η Τζένη Μπαλατσινού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.


![Στον ανακριτή οι κατηγορούμενοι – Το τελευταίο «αντίο» σήμερα στη 19χρονη Μυρτώ [βίντεο]](https://anexarttitosblog.gr/wp-content/uploads/2026/04/ston-anakriti-oi-katigoroumenoi-to-teleftaio-antio-simera-sti-19chroni-myrto-vinteo.jpg)

