skip to Main Content
Αναστάτωση κοντά στο αεροδρόμιο: Δύο λυκόσκυλα σκορπούν φόβο σε αυλές

Αναστάτωση κοντά στο αεροδρόμιο: Δύο λυκόσκυλα σκορπούν φόβο σε αυλές

Αναστάτωση κοντά στο αεροδρόμιο: Δύο λυκόσκυλα σκορπούν φόβο σε αυλές

Ανησυχία επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή του αεροδρομίου, στα Σαρλάτα και τα Σβορωνάτα, έπειτα από καταγγελίες κατοίκων σχετικά με την παρουσία δύο μεγαλόσωμων σκύλων που φέρονται να κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για δύο λυκόσκυλα, ένα μαύρο και ένα καφέ, τα οποία εκτιμάται ότι είναι εγκαταλελειμμένα και αναζητούν τροφή και νερό. Όπως καταγγέλλεται, τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες εισέρχονται σε αυλές και κήπους κατοικιών, προκαλώντας ζημιές και επιθέσεις σε άλλα ζώα, όπως γάτες, σκύλους και οικόσιτα ζώα.

Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι έχουν ήδη ενημερώσει τον Δήμο Αργοστολίου, ζητώντας την άμεση παρέμβαση για την αντιμετώπιση της κατάστασης.

Μέχρι να υπάρξει επίσημη λύση, απευθύνεται έκκληση προς τους πολίτες να λαμβάνουν μέτρα προστασίας για τα ζώα τους, ιδιαίτερα κατά τις νυχτερινές ώρες.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από τις αρμόδιες αρχές για το περιστατικό.

Πηγή

Back To Top