skip to Main Content
AN 2

ANOΥΣΑΚΗΣ: “ΜΠΟΥΡΔΕΣ” ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ

“Καταιγιστικός” ήταν σήμερα ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Νίκος Ανουσάκης μιλώντας στο Σάκη Βούτο και στον Ιόνιαν Γκάλαξι. Χαρακτήρισε “μπούρδες” την κινδυνολογία συγκεκριμένων “παρα-site” ότι δήθεν ακυρώθηκε το μεγάλο έργο με το εργοστάσιο επεξεργασίας νερού στο Αργοστόλι υπογραμμίζοντας ότι απλά υπήρξε ένα γραφειοκρατικό ζήτημα με τη διακήρυξη του έργου το οποίο και θα διορθωθεί. Τόνισε ότι το έργο θα προχωρήσει κανονικότητα καθώς ο Δήμος έχει προθεσμία μέχρι το 2020 και απλά θα υπάρξει μία μικρή καθυστέρηση δύο-τριών μηνών. Επεσήμανε ότι η πρόταση της Δημοτικής Αρχής ήταν μία από τις επτά σε όλη την Ελλάδα που πήραν έγκριση και μάλιστα ο Δήμος Κεφαλλονιάς κινήθηκε πιο γρήγορα από όλους τους υπόλοιπους.

Σε ότι αφορά στα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για “ακύρωση του έργου” μίλησε για κάποιους “ανεπάγγελτους” που εμφανίζονται ως “δημοσιογράφοι” και με “ψέμματα και συκοφαντίες” προσπαθούν να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη χωρίς όμως επιτυχία όπως άλλωστε έγινε και με τα έργα ανάπλασης του Αργοστολίου.

Τέλος, είπε ότι υπάρχουν δύο ομάδες ανθρώπων στο νησί μας:

  1. Η πλειοψηφική ομάδα της δημιουργίας που στόχο έχει να αλλάξει την εικόνα και να φέρει πλούτο στο νησί
  2. Η μειοψηφική ομάδα πρώην παραγόντων που κακομοίρικα και νοσηρά προσπαθούν να μπλοκάρουν κάθε πρόοδο στο νησί μας και δεν αντιλαμβάνονται ότι η τοπική κοινωνία τους έχει ξεπεράσει

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του Ν. Ανουσάκη:

Back To Top