skip to Main Content
Untitled Collage 12 3 620×420

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΡΙΟ – Ρούφηξε κοκαΐνη… έξω από τον «υπέρηχο» του Νοσοκομείου!

Eπαθαν σοκ ασθενείς που περίμεναν την σειρά τους στον «υπέρηχο» του Νοσοκομείου Ρίου αλλά και γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό πριν μερικές ημέρες! Μεταξύ αυτών που ανέμεναν για υπέρηχο, ήταν και ένας Έλληνας γύρω στα 45, ο οποίος προφανώς θέλησε να συνδυάσει την πολύωρη αναμονή του … με την ικανοποίησή του! Και μια και απεδείχθη «κοκάκιας» σκέφθηκε να κάνει χρήση κοκαΐνης… στον χώρο που βρισκόταν!

Χωρίς να υπολογίζει κανέναν… ούτε καν εκείνους που παρατηρούσαν με «γουρλωμένα» έκπληκτα μάτια κάθε κίνησή του, έβγαλε από την τσέπη του την ταυτότητά του καθώς και ένα σακουλάκι με σκόνη…. Σχημάτισε μία «γραμμή» από τη  σκόνη (κοκαΐνη) πάνω στην ταυτότητά του και… με περισσό θράσος έσκυψε και άρχισε να την ρουφά με την μύτη! Στη συνέχεια… έκανε και τις προβλεπόμενες «αναρροφήσεις» και ήταν… μια χαρά!

Με το στόμα ανοιχτό είχαν μείνει όλοι αλλά εκείνος… δεν χαμπάριαζε! Μάλιστα μετά… έπιασε και κουβέντα μαζί τους! Άρχισε να τους λέει για τον γιο του ο οποίος αν και πολύ νέος… πίνει κρασί με το που ξυπνάει (αντί για καφέ) και ότι εκείνος… του κάνει συνεχώς παρατηρήσεις να «κόψει» την… κακιά αυτή συνήθεια, αλλά ο γιος του δεν τον ακούει!

Κατά τα άλλα… έδινε και συμβουλές στον «κανακάρη» του όταν ο ίδιος… ρούφαγε κοκαΐνη σε δημόσιο χώρο και μάλιστα… μέσα σε ένα Νοσοκομείο! Μάθαμε δε, πως κανείς δεν τον κατήγγειλε (φοβούμενοι τα χειρότερα) αλλά και σκεπτόμενοι πως ακόμη και αν έφθανε επί τόπου κάποιος αστυνομικός… το πολύ πολύ να τον κατηγορούσαν… για προσωπική χρήση ναρκωτικών και τίποτε άλλο (δεν είχε μεγάλη ποσότητα πάνω του)!

Ο συγκεκριμένος άνδρας είναι γνωστός στο Νοσοκομείο. Μάθαμε πως και σε άλλες περιπτώσεις έχει επιδείξει… παρόμοια συμπεριφορά! Και πάει… λέγοντας!

Πηγή άρθρου dete.gr

Back To Top